Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ra8nsmk6w

Az egy teljesen átlagos orsó. Ebben a hosszban nem találkoztam még hibátlannal.  Kivéve néhány méregdrága orsót. Ne ütögesd szerintem.

t62d6ha2b

Szia!

Egy telefont megér: A Keményfém Kft-nél vágógépkéseket szoktak egyenesíteni, nagyon szépen megcsinálják. Orsónál nem tudom, működik-e.

etc77f5nr

Köszönöm, bár lehet rossz a mérés szemre többet üt és beszerelve szorul is fordulatonként, próbáltam bejlagolgatni, de szemmel látszik, hogy görbe, talán a feszítés segít, csak az nagy erőt fejt ki, nem akarom, hogy a csapágyak megszoruljanak.

svejk

Köszönöm!
Csak arra kell, hogy a még nálam is sokkal bénább ismerősöknek helyrehozzam a félrekattintgatásait. :)

etc77f5nr

Akkor tényleg a legegyszerűbb :) Csak leírják a számokat a többit intézheted. :)

svejk

...és aztán lesz vak vezet világtalant. :-)

Révész Richárd

500w-os perske motorba létezik, hogy raktak PTC-t.
Van plusz 2 szál vezeték, 45 ohm-ot mérek rajta.
Ez nekem gyanúsan annak tűnik, vagy nem jól gondolom?

9hpa53xy

Sziasztok!  

Működőképes ORCAD programot keresek, DOS-os is megfelel. A félreértések elkerülése végett ha valaki rendelkezik ilyennel kérem e-mailben írjon!

Köszönöm!

vjanos

Létezik... nekem is van egy.

b4nm7gjvr

Szia!
A régi híres nyáktervező progit keresed?
Ha igen elküldöm...
Fränczy

Szalai György

Akkor nem 100 Ohm körüli értéket kéne mérned?
(Vagy -138C fokon mérted?)

Szalai György

Kiderül, ha megméred, hogy hogyan reagál a hőmérsékletváltozásra.

000000000

saját belsö hálozaton használod (internet nélkül is müxik arra (radmin) legjobb... gyors nem alszik a képfrisités mid legtöbb remote progiknál!
ha neten keresztül szánod a távoli gépet arra a  TeamWiewer jó !

Csuhás

Van, ma is azzal tervezem a nyákjaim, win7-es gépen dosbox emulátorral.

Révész Richárd

Megmérnéd, hogy a Tiéd hány ohm?