Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Devecz Miklós

Naponta használom ezt a képletet, szállítószalagot tervezek.

Révész Richárd

Az jó.Egy cégnél vagy magad ura vagy?

Küldj légy szíves magánban egy tel számot ha lehet.Holnap felhívnálak.
Van egy melóm, tudnék belőle adni egy részt ha gondolod.

tiggersoft

Szia
Úgy látom senki sem vette a fáradtságot, hogy ránézzen ennek a triaknak a lábkiosztására...
Szóval 1-2-lábait kösd sorba egy táppal és egy fogyasztóval(pl. 12V táp és egy autó izzó), a 3-as lábat pedig egy néhány száz vagy 1-2K-s ellenállással egy pillanatra +-ra. Alap esetben nem világíthat, gyújtás után folyamatosan kell.
Ha nem ezt teszi kuka.

000000000

Csak Ohm mérővel nem igazán tudod ezt bemérni. A felkínált segítség (#23977) továbbra is megvan.

smalla

Este kipróbálom, addig hazaviszek egy tápegységet, amivel értelmesen kipróbálható.

smalla

Kicsit még szenvedek vele, ha a hét végéig nem jövök rá, hogy mi baja van, akkor sztem megkereslek :) Esetleg vasárnap délután ráérsz?

csakyt

Az 1-3 lábak között 400-500ohm körüli értéknek kell lenni. A 2.-es lábbal szakadást kell mérni minden irányból.

000000000

A hétvége mostanában nem igazán jó, egyszer csak ráérsz hétköznap is.

svejk

Biztos nincs azon a műszeren dióda mérő állás?

Félvezetőt nem szoktunk ellenállásmérővel méregetni, néhány kivételtől a eltekintve.

Egyébként a tutit Tiggersoft leírta, de elég hozzá egy laposelem meg egy zseblámpa izzó is. Még ellenállás sem kell feltétlen.

svejk

Ez is igaz!  
De a 100 Ohm körüli érték jó lehet, bár pont nincs ilyen típusom itthon, hogy meg tudnám mérni.

3wm3x3zz

sziasztok  segtiséget szeretnék kérni   DE-böl valo  rendeléshez  

csakyt

Ez egyszer már le lett írva. #23964

smalla

Feladom, küldtem mailt.

e83grvi22

kedves sporttársak van itt egy link csak azért teszem fel mert kis összefogással többen is hozzájuthatnak elérhető áron laptopokhoz .  
Szerintem akit érdekel irjatok keressétek egymást és társuljatok..  
alinkből kiderül miért írtam ezt  
http://szamitastechnika.zsibvasar.hu/notebook-laptop/2153c.html?page=1&o=9  

bznc93pf5

nem kell mindennek bedőlni, mivel használtak és nem annyira friss darabok min.fél év garancia nélkül kissé veszélyes megvenni ezeket ezen az áron, külföldi beszerzésből újonnan min 1 vagy 2 év garanciával nem sokkal drágább, ezek figyelembevételével már nem is tűnnek olyan jó üzletnek, már mint a vevő részéről.