Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

VViktor

Szia. A képből sok minden nem látszik számomra a típusáról,ha megírnád könnyebb volna.

b4nm7gjvr

S-ATA csatlakozású SSD javasolt!
A márkának meg ha jót akarsz, akkor elérhető áron van: Kingston SSDNow V300 Series. A SAMSUNG tömegcikkek kerülendők.

http://www.imgserv.com/images/2014/11/06/zqMj4.jpg" border=0>

smalla

Nekem sztem több SSD-m van mint a nagy többségnek. Samsung PM810, 820,830,840 sorozatú 256 GB-os SSD diszkeket nyúzok jó ideje, a legidősebb már elmúlt 4 éves és még mindig nagyon gyors, s nincs rajta hiba. A legújabb egy Intel, arról még nem tudok nyilatkozni, még csak fél éves, még nem volt vele gond. Viszont egy kollégám vett Kingstont (igaz jó régen) úgy emlékszem V100-as szériát, de az egy fél év után szinte HDD sebességére lassult vissza, azóta nem szeretem a Kingston SSD-ket, más kérdés, hogy RAM-ból meg szinte nem is veszek mást.

000000000

Csináltam már ilyet is , de amíg be nem paraméterezed be ne indítsad mert megsüti a motort.
Ezek a kínai frekvenciaváltók viszont csinálnak érdekes dolgokat.
Például amit beüzemeltem az áram alá helyezéskor véletlenszerűen kivágta a villanyt.
25 Amperes kismegszakítón is volt és azt is rapszodikusan lecsapkodta a főkapcsoló bekapcsolásakor.
Erre viszont senki nem tudott magyarázatot adni.  

6rk75uezn

Hóditanak az SSD-k és egyre elérhetőbb áron DE engem eléggé lehangolt hogy akár 3 év mulva szépen elfárad és kuka!!

jani300

Addigra úgyis lesznek legalább tízszer akkorák olcsóbban :) Meg el is avul :(

6rk75uezn

Az igaz,mire oda érünk,viszont elavulni lehet nem fog olyan gyorsan.Valami tapasztalatod van hogy tényleg mennyivel lenne gyorsabb ha azon lenne a rendszerem?(win 8.1)

robroy007

író asztal rengeteg olvasás aztán ha késznek érzed magad a paraméterek piszkálásában akkor betápra mehet a 230 és jöhet a paraméterezés  
ha az is megvan mehet a motor felé tovább a kábelezés ÁRNYÉKOLT vezetéken az árnyékoló harisnyát csak az egyik végén a frekiváltó felől a földelési pontra bekötni és jöhet az első éles próba

ja és a víz forogjon már első perctől kezdve az orsóban !!
alapvetően minden benne van a kis füzetbe ami kellhet de kérdés hogyan szeretnéd hajtani  

ha még van kérdés írj

keri

Addigra úgy is elavul és veszel másikat fillérekért.
De nem nagyon tudjuk mennyit bír, mert nincs még tapasztalat vele. Meg nem egyik pillanatról a másikra romlik el, hanem a gyakran írt blokkok "kopnak" el. Viszont elég intelligens a kezelő szoftvere és a teljes tárterületet egyenletesen terheli, így nem nagyon használódik a gyakorlatban, és csak simán nem tudod írni a meghibásodott részeket.

Nekem a rendszerem van egy 64Gigáson, és egy 240-es van a laptopban. 1 év után a statisztikák szerint 100% az állapot.

keri

Youtube teli van ilyen videókkal.
De igazából a win8 alapból gyors. Inkább azon segít, amikor több kis méretű információt kell lekérdezni egyszerre, akkor a HDD kerreg, az SSD meg kiadja az infót, mert nincs olyan elérési idő mint a HDD esetén.

Pl amikor én futtatok egy CAD programot, egy képszerkesztőt, egy halom weblap megnyitva, meg két virtuális gép is fut, és a hülye winnek eszébe jut vírust keresni akkor pl észre sem veszem, csak akkor amikor a HDD-hez ér és belassul a torrent...ja mer az is fut folyamatosan :D

6rk75uezn

Köszönöm a bőséges infót,tehát akkor nem rosz beruházás egy SSD.Na most én egy SSHD-t néztem ki magamnak.Seagate 500Gb HDD és 8gb SSD.Véleményed?

6rk75uezn

De ahogy elnézem a 8Gb nagyon kevés,arra alig megy föl a win8 és melette ha valamit telepitek a gépre akkor az már rá sem fér.

Szalai György

Segítséget kérek, mert a Google nem goog-lel.
http://cnctar.hobbycnc.hu/Szalai_Gyorgy/Tapcsati1.jpg" TARGET=_fnew>Meg tudná valaki mondani, hogy melyik gyártó melyik gyártmánya ez a tápcsatlakozó?
Esetleg, hogy hol kapható, vagy ki tudna „patronálni” (de idétlen kifejezés) egy vezetékvégre való ellendarabbal.

ce2s84jij

Ezeknél a hibrid hdd/ssd merevlemezeknél, ahol az ssd 8GB, az ssd rész nem viselkedik, nem látható partícióként. Tehát nem tudsz rá telepíteni semmit. Tulajdonképpen gyorsítótárként működik.
Mondjuk a WD-nek van 1TB+128GB kombinációja. Na azt már 2 merevlemeznek ismeri fel a rendszer, tehát telepíthető a rendszer az ssd részre.