Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

6rk75uezn

Köszi válaszod,értem,tehát az SSD rész nem egy külön partició ahová lehetne mondjuk egy rendszert telepiteni,tehát szinte úgy vehetjük mint ha egy sima HDD nek a cache mérete nem 64Mb lenne ahova rakosgat hanem 8gb?Jól értem?

ce2s84jij

Pontosan, cache-ként viselkedik. Sajnos az a tapasztalatom, hogy az e-shopok ugyan kiírják, hogy a termék ssd-s is, csak azt nem tudod meg, hogy milyen módon működik. Aztán marad a gyártó oldalán való keresgélés.

6rk75uezn

Értem,és köszi,megint kicsit okosabb lettem![#worship]

6rk75uezn

Akkor igazából akkor lennék előbbre ha vennék egy 32-64Gb körüli SSD-t és arra raknám a rendszert,akkor lenne igazából gyorsabb a gép.

keri

Az a legcélszerűbb, de a hibrid HDD-ről is jókat hallottam, de azzal nincs tapasztalat.

ce2s84jij

Ha nem számoljuk az előbb említett WD-s megoldást, akkor a legköltséghatékonyabb megoldás az eredeti hdd-t "adattárolásra" használni és venni egy kicsi ssd-t a rendszerre. Úgy ahogyan írtad. Persze ez az én véleményem, másnak lehet más szempontú más véleménye. Ez már csak így van. :-)  
Örülök, hogy segíthettem.

6rk75uezn

Köszönöm mindkettőtöknek.

s5f8tmfv3

Sziasztok!
Hungarocell anyagú modell repülő törött részeit mivel tudom ragasztani?

s5f8tmfv3

robokacsa

köszönöm az infót mindenkinek az ssd k ről.
kicsit csalódottan olvasgattam őket, és egyértelműen azt hittem, hogy egy gyorsabb ,és szinte örök "hdd" m lenne.

000000000

Sziasztok! Már 2 napja túrázok egy Maho gépen (Philips 432-es 1992-es). A gép már feláll hiba nélkül, de az Y és a Z tengely fel van cserélve (Z irányt nyomom Y megy és fordítva). A refpontra is így indul el.... Gondolom, hogy paraméter, de nem boldogulok vele. Járt már így valaki? Kordináta rendszer elfordítás szerintem.......

Bencze András

Egyszerűbbnek tűnik ha szervó vezérléseket cseréled fel, esetleg vissza eredeti pozícióba.
Nem biztos, hogy sw hiba.

000000000

Az a gond, hogy ez előtte ment... Állt egy évet, elem lemerült, csere, aztán az üres paramétertáblázatok visszapötyögése gyárira... Halott főorsó hajtás csere, aztán jött ez a probléma...

fektiforg

Csak tipp!  

nézd meg a 118, 119, 120, 121 paramétereket,
így van ?
http://cnctar.hobbycnc.hu/fektiforg/kepek/Maho%20philips432.jpg" border=0>