Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

Terhelésmegszakító rúgó feszítő ? A szakaszos üzem miatt akár .

000000000

jani300

Nagy gép kefetartóját állítja ? Akkor tényleg ide oda forgott .

000000000

jani300

Nem ugyanarról beszélünk az már biztos . Én a hajtással együtt , az eredeti funkcióra gondoltam .

PSoft

Huvazeee!

De titokzatos vagy...
Ez csak,valami kiszuperált NASA cucc lehet!
Ha minden infót úgy kell harapófogóval kihúzni belőled.:(
Így,nehezen jutunk 1-ről 2-re!:((

iiidyyiy3

Mosógépnek a motorja.

Én is szemezgettem már vele, egy jó kis fortunát lehetne belőle gyártani, csak sajnos túlságosan nyitott motor, 2 új pajzsot kéne gyártani hozzá, és talán kényszerhűtést.
Egyébként a gyári elektronikájában vagy egy cél IC, amivel fordulatszám szabályozás is megvalósítható, ha jól sejtem ott a tachogenerátor a végén.

Erő biztosan van benne, amikor én kísérleteztem vele, akkor egy fadarabbal próbáltam fékezni a tárcsát, a fa izzott és elfogyott, de a motor csak forgott rendületlenül.

A kérdés csupán az, hogy megéri-e a fáradozást, amikor 100e forintért kilowattos marómotort lehet venni, kész befogóval hivatalosan, garanciával.

iiidyyiy3

Hopp, ezt benéztem, csak a fordulatszámot figyeltem...

000000000

svejk

Adva egy kontúrmarás G-kódja G1, G2, G3-akat tartalmaz.
Mivel lehetne ezt a G-kódot visszatranszformálni valamilyen CAD formátumba?

svejk

Köszi!
Lehetett volna annyi eszem, hogy ezt a kulcsszót beütöm a guugliba. [#falbav]

http://www.scorchworks.com/Blog/g-code-to-dxf-with-g-code-ripper/" TARGET=_fnew>Ezt letöltöttem és működik is.

Devecz Miklós

Szalai György

Van az, hogy az ember már annyira benne van a problémában, hogy nem lát ki belőle.
Csak az visz előre, ha visszalépsz egyet.
Vagy valaki ad egy lökést és akkor minden meg tovább.