Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

pvmyc6p5

A covax-design.com - on lehet látni pár korábbi munkámból egy kis ízelítőt,ha reklámozhatom egy kicsit a tradicionális kézműipart is :)

ywrxkjjky

Sziasztok!
Fektiforg ftp könyvtárából szerettem volna letölteni a zsebkönyv fájlt de azt irja,hogy csak ftp hozzáféréssel lehet!???

000000000

Sziasztok
Keresnék egy számitástechnikában jártas fórumtársat aki egy Emco compact 5 cnc esztergát össze tudna hangolni egy Win Cad/Cam programmal.Az esztergán van RS 232 csatlakozás jelenleg ezzel a programmal használom:

http://www.lucubratory.eu/projects/emco-compact-5-cnc-simulator/

Válaszokat előre is köszönöm.

pvmyc6p5

aztalosmester" munkája" -akart az lenni

LittleSV

Ki tudna valaki segíteni olyan fontkészlettel ami folyóírásos, de minden karaktere? Már legalább 30 félét letöltöttem, de mindben megszakad valahol az írás. Kontúrmarással vágnám a körbe a feliratot, ezért kellene hogy összefüggő legyen az írás. Köszönöm.

000000000

Szia, olyan nincs, hegeszd össze őket "Weld" utasítással. pl ShellyAllegro

bznc93pf5

aranyozót keresek, (majdnem olyan mint a képkeret)
tud valaki olyan embert aki ilyennel foglalkozik?, Szegedhez közeli kellene elsősorban.
köszi

k0iuitfzy

Sziasztok!
Én még kezdő vagyok!
Érdemes a hobbi cnc-hez főorsót készíteni?
Vsinált már valaki főorsót? Hogy néz ki?  
Elég 2 csapágy vagy több golyós kosár kell hozzá, esetleg több csapágy?
Kb 750W-os motort szeretnék rá tenni.

Lóri

s2k5ycubj

Szia! Marógép,vagy eszterga? De majdnem mindegy,mindenképpen ferde hatásvonalú csapágyakat kéne használnod. Ha nagyobb méret és alacsony fordulatszám lenne,ott lehetne kúpgörgős csapágyat használni.

9hpa53xy

Üdv hobbistákok! egy új tag szeretne regisztrálni. hogy működik ez mostanság?

vjanos

Ez beugratós kérdés?

Elszánja magát, rátosz a lap tetején levő http://sgforum.hu/regisztracio.php?status=regisztracio&azonosito=hobbycnc" TARGET=_fnew>regisztráció gombra, értelemszerűen követi a lépéseket, majd bejelentkezik és napszaknak megfelelően köszön :)

9hpa53xy

Köszönöm, úgy tudtam hogy megszűnt a szabad regelés a szavazás óta. Köszönöm az infókat.

Bicska

Annyit még hozzáfűznék, hogy a "do it yourself"-fel semmi negatívat nem akartam mondani. A kis fórumos közösségben már megszoktam régen, hogy sokan sok mesterséget űznek magas fokon :) [#worship]

Szebenyi János

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következő problémával kapcsolatban. Lehetséges e az, hogy a Mach3 munka közben sort ugrik, kihagy egy G-kódot. A Z  tengelyt nem húzta fel az anyag fölé, hanem X irányba egy jobbra-balra 5 mm-es  mozdulatot csinált és mart tovább mintha mi sem történt volna.  AC szervo hajtás van a gépemen.  
Előre is köszönöm.

xg2w6ib9x

Halihó Mindenkinek !

Szükségem lenne driver-re egy Teleo Intro Modul nevű kütyühöz. Ez valami olyasmi lehet, mint az Arduino, csak gyengébb.
Ha valaki tudna segíteni az nagyon jó lenne.
Előre is köszi !