Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

http://forum.david-3d.com/download/file.php?id=8158&t=1" border=0>
Mi a becsületes neve ennek a jelölő rendszernek ?

Szalai György

Adatmátrix vagy datamatrix.

3vv2btrhv

3vv2btrhv

Készülök a Talira , és DVD kéne írnom . Letöltöttem a NÉRO-ot de sorozatszámot kér , mit tegyek , hogy telepíteni tudjam ?

000000000

Win7-ből közvetlenül is tudsz írni

PSoft

Mintha már,az XP-ben is lett volna valami beépített írómotor.
Vagy,rosszul emlékszem?

3vv2btrhv

Nekem csinált egy prezentációs DVD ét , de most az kéne , hogy a digitalizálási fájlokat tudjam kiírni , azt hol kel ?  [#wow3]

000000000

Szia, na jó, nézd meg a postaládádat, 45 p mulva, a neten találtam valamit, de a tali után visszaadod!

000000000

bocs, :)) kimaratt a vigyori  (ez a 7-es)

3vv2btrhv

9hpa53xy

Sziasztok!

Nagyon béna kérdésem lenne: ledes spotjaim vannak és folyamatosan elszállnak, kicsi inverteres tápról hajtom mindegyiket (gyárilag ilyen) ez az inverter folyamatosan elszáll. Szeretnék varisztort bekötni elé, hogy a feszültségingadozásokkal ne kelljen számolnom, ám nem tudom miként tegyem ezt. A varisztort sorba szokás kötni vagy párhuzamosan a fogyasztóval? A feszültség ami a varisztor adatlapján szerepel az a maximálisan bevezethető feszt jelöli, vagy azt a feszültséget ami felett elkezd disszipálni? Köszönöm előre is. Ha lehet szeretném kérni hogy ha valaki tud segíteni, akkor e-mailben tegye, mert nem tudok fórumot nézni mostanság. Köszönöm!

000000000

Ezek a szpotok ilyenek.
Konstrukció nyűgös mind, és semmit nem tudsz vele kezdeni.
Amikben kondis áramgenerátor van azok tovább bírják.

A megfelelő hőelvezetés sokat segíthet a bajon.
Attól, hogy ledes, fűt rendesen.

w0hgtwf3w

Tedd ba a DVD-t az íróba. Utana a Windos intézöben jelöld ki az írandó file-at és "húzd" bele a DVD meghajtóba és már el is kezdi írni.
Figyelj mert az csak adat DVD írására alkalmas, de szerintem neked ez kell.

3vv2btrhv

Sajnos azt írja , hogy a OBJ. formátum nem támogatott .