Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

w0hgtwf3w

Urak !
Kellene egy kis segítség.
ACS606 servovezérlő beállításában (blcd motorral használom)
Az x tengely egy sima simítási programnál minden fordulásnál egy kicsit továbbmegy (eltoldódik).
A Pro Tuner programmal próbálom a servokat beállítani de egy kis segítséggel lehet hogy gyorsabb lenne :)

sasi

Segítség, béna vagyok!

A számítógépem néhány napja meghibásodott, nem indult az alaplap. A tápegység feszültségei jónak látszottak, de ©rékalaca barátom kiderítette, hogy az a hibás.
Miután az új táppal elindult az XP csökkentett módban, némi munkával éltre tudtam kelteni az oprendszert. Úgy tűnt, minden rendesen működik /hálózat, szkenner, nyomtatató, TV kártya, szoftverek/, de kiderült, hogy a Total Commander FTP kapcsolata kapcsolódás helyett újraindítja a gépet.

Mi lehet az oka?

Gyula65

Béni

Telepítsd újra! Ha az sem segít, akkor mégsincs minden rendben.
Ha nem ragaszkodsz a TC-hez, egy ingyenes, kicsit butább megoldás:

http://sourceforge.net/p/doublecmd/wiki/Download/" TARGET=_fnew>http://sourceforge.net/p/doublecmd/wiki/Download/

Sz.József

A konkrét jelenségre ugyan nem tudom a választ de az FTP-hez a FileZilla-t ajánlom...

ywathzay

Az ilyen vízmértékről van-e valakinek gyakorlati tapasztalata. Ez kínai gyártmány, esetleg használta-e már valaki, hozza-e a beígért értékeket?http://mesterszerszam.hu/webaruhaz/merestechnika/meroeszkoz/szintezo-vizmertek/gepbeallito-vizmertek-2-sik2-prizmatikus-oldal" TARGET=_fnew>vízmérték

bznc93pf5

Blender program használatában továbbra is kellene egy kis támogatás, segítség, tudna valaki segíteni?
köszi.

wkbgzy80t

svejk

A 3 x 200-asosk fognak menni 1 x 230-ról, de ha teheted használj 3x400/3x200 V-os trafót.
1 fázis esetén általában mindegy melyik kettőre kötöd az R,S,T közül. Az ilyen kicsikben nem szokott lenni fázisfigyelés, de nem is merem ezt a típust konkrétan, doksi nélkül meg nem lehet biztosat mondani semmire sem.

svejk

A lényeg, hogy az adattábla szerinti max. bemenőt ne lépd túl sem 3 sem 1 fázis esetén.

bundyland

Szia !

Megnéztem a doksit, hát nem biztos hogy rákötném. Ha már nincs más választásom akkor talán. De ugye ott több probléma is lehet hogy pl. a szűrőkondik 3fázishoz vannak méretezve(kissebbek), az egyenirányított feszültség majd 50VDC-vel több lesz. Az is lehet hogy menni fog, de vajon 1órát, 1 hetet , vagy 1 hónapot ki tudja.

svejk

Mit olvastál ki a doksiból fehéren feketét, ami megingatott?

bundyland

A bemenő feszültséget és hogy 3 fázisú a betáp, ebből gondoltam amit írtam, persze biztosan van ebben egy olyan tulajdonságom is hogy szeretem betartani amik le vannak írva mert gondolom nem véletlenűl irja oda a gyár. De ez többnyire összhangban van azzal amit írtál Te is.
"A lényeg, hogy az adattábla szerinti max. bemenőt ne lépd túl sem 3 sem 1 fázis esetén."

svejk

No de mennyi az? Nekem nincs meg az adatlapom, kíváncsi vagyok.
A Yaskawáknál 200-230 V szokott lenni az adattáblákon.