Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

Ha pótolnod kell írd már majd meg mennyiért sikerült beszerezned.  
Ha tudtam volna hogy van a Festonak 3/2-es, megspóroltam volna egy gyorsleürítű szelepet.

smalla

Köszönöm a választ, még párszor elolvasom, alszok rá egyet és holnapra össze is áll a kép :)
A munkahenger egy száladagolón van, tehát hasonló célt kell szolgáljon, mint amire neked kellett. Pont ilyet, mint az enyém 10-15K között láttam az ebayen.
Sajnos a 23028 ban leirt félszavakat nem értem :S, mi az, hogy 3/2 és mi az a gyorsleürítő szelep ? Majd holnap felhivom a festot s megkérdem őket hogyé adnak egy ilyet.

svejk

Létezik 2/2, 2/3, 4/2, 5/2, 5/3-as szelep.
gyakorlatilag az első szám a csatlakozások száma A második pedig hogy hány állása van a szelepnek.

RJancsi

smalla

~12144+áfa az 1/8-os szelep, egy van nekik raktáron.

smalla

Köszönöm, most már nem vagyok teljesen képzetlen a témában :), szinte szakértőnek érzem magam :)

RJancsi

Igazán nincs mit. Én sem értek hozzá, csak jóban vagyok a gúglival :)

6rk75uezn

000000000

Sziasztok.
Vettem egy kínai 800w-os 4 tengelyes cnc gépet. A forgalmazó egy 6040-es gép használaitát küldte el én viszont 3040-est vettem. Azt állítja, hogy a mach3 beállításaik megegyeznek, viszont az általa küldött adatokat beírva nem működik megfelelően. Az Y tengely csak egy irányba mozog, a mach3 (legalábbis a kordináták alapján) azt hiszi, hogy jó irányba mozog. Már több emailt váltottam a forgalmazóval, folyamatban van a "segítség nyújtása", sokféle beállítást próbáltam (a ports & pin-be), de eredménytelenül. A forgalmazó azt írta, hogy cseréljem fel az X és Y tengelyt, ezt megtettem, de megjegyeztem hozzá, hogy így nem használható egy munkadarab megmunkálására, erre még nem válaszolt. Ha valaki tudna és lenne kedve segíteni, írjon én elküldöm a beállításokról készült sceenshotokat, vagy ha bármi ötlete van meghallgatom.
Előreis nagyon köszönöm.

s7manbs8

Ott valami elektromos baj lehet, ha csak egyirányba megy és jól van besetupolva szerintem.

LittleSV

Szia. Megtetted a tengely cserét a vezérlőkön, de azt nem írtad hogy a hibát vitte magával (átment az X-re), vagy maradt az Y-on.

000000000

Üdv!

Valahol láttam egy videót, amiben üveg gravírozás(homokfúvás) volt nyák gyártáshoz használatos fóliából készült stencillel.

Valakinek van ötlete, hogy hol található ez, mert én nem találom.

eivmhrm04

Szükségem lenne egyvonalas betükészletre,nincs valakinek véletlen ? Előre is köszönet.

s5f8tmfv3

eivmhrm04