Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Nálam se szerepel a Chrome ... :)

keri

Nem hiszem, hogy több lenne. Csak egyszerűbb, mert nem kell telepíteni, csak lefuttatni, viszont szolgáltatásai nyilván nincsenek ebből kifolyólag, csak alkalmi ellenőrzésre használom.

Ha megszűntek a reklámok akkor addig lesz tartós amíg bele nem futsz valami fertőzött tartalomba, amit nem ismer a gépeden futó védelem.

Én évente max 1szer futok bele ilyesmibe.

keri

Szóval azt mondod hogy ez nem hiba hanem "szolgáltatás"? [#idiota] mondom én hogy vírus lesz az a Chrome [#vigyor]

Én már telefonból sem vettem Androidosat mert túl agresszív a google nekem.

keri

Akkor nem sikerült leírtani.
Előbb próbáld meg amit Sunraw mondott, és ha az nem működik akkor próbáld meg azt a NOD32-őt amit linkeltem, hátha annak sikerül, de a hatás maximalizálás miatt töröld a Chromot, a Flash-t és Java-t a "Programok telepítése és törlése" alatt és utána futtass mineden vírus és kártevő védelmet amit érsz.
A fenti programokat ha nem frissíted szintén érzékenyek a rosszindulatú programokra.

Ha lefutott minden, akkor visszatelepítheted a legfrissebb verziót ezekből.

Ha ez után sem szűnik meg, akkor drasztikusabb beavatkozás szükséges.  Én valami live CD-s linuxot szoktam indítani, és arról futtatok víruskeresőt a rendszeren. Ez mindig megoldja a dolgokat, csak kicsit macerásabb.

guliver83

Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget, mert nem tudom, hogy mit kezdjek vele.
A gépre felraktam a végállás kapcsolókat, de valamilyen zajt szed össze a vezeték.
Az LPT kártyán a 11 lábra van kötve mind, minden végállás a 11 lábon van sorba kötve alapban zárt , ha végállásra megy a gép nyit.
Automatikusan konfigurálom a Mach3 ban tökéletesen működik, de nem indig!!
A gond az, hogy valamikor csak úgy magától végállást jelez a gép, pedig nem  is ment el addig.  
És van olyan, hogy amikor automatikusan konfigurálom a végállást, meg sem nyomom a kapcsolót máris bekonfigurálja magát.
Valami zajt szedhet össze a vezeték.
Minden vezeték árnyékolt, egy pontból indul minden árnyék, mi lehet még a gond?
Remélem jól leírtam mindent.

[#worship]

svejk

Én megpróbálnék egy rendszer visszaállítást tegnapelőttre, vagy régebbre amikor még minden jó volt.

Nem biztos hogy bejön, de csak pár perc az egész és semmit sem telepíteni a művelethez.

guliver83

Ugyan ez a gond volt nálam is vagy 2-3 hete a gép újratelepítése oldotta csak meg.
Mindent csináltam már vele, de semmi!
Kíváncsi vagyok, hogy tudod a nélkül eltávolítani, hogy nem telepíted újra.

sunraw

Igen. Ha az a adchoice vagy mi, azt ki lehet kapcsoltatni a google-ban. Ez mind személyre szabva jelenik meg.

keri

Én tennék egy 1k-s ellenállást a 11-es láb és a föld közé, esetleg még egyet sorba is.
Meg esetleg egy 10-100nF-os kondit is a föld és 11 láb közé. Mindezt minél közelebb a számítógéphez.

keri

Ja amúgy gondolom nincs optocsatolós leválasztó kártya, mert akkor tárgytalan.

s7manbs8

A végállás kapcsolók is tuti zárnak ? A zajon kívül az is elég fontos.

keri

[#eljen] a legegyszerűbb megoldás a legjobb.

guliver83

4,7K van és a 100nF az ott van.

guliver83

A kapcsolókkal nincs gond.
Mert valamit összeszed, de nem tudom, hogy hol!
Ha kapcsoló lenne rossz vagy működne vagy nem.
De itt már akkor is gond van amikor konfigurálom.
Két vezeték megy a végállásra negatív és egy jel a 11 lábról, fogok egy rövid vezetéket ami közvetlen a 11 lábról jön és hozzáérintem a  végálláskapcsolónak jel vezetékéhet és már azt mutatja, hogy végálláson van, pedig a negatívot be sem kötöm.
Olyan zajt szed össze, hogy nem tudom kideríteni, hogy hol.  
Ha ráteszek egy rövid vezetéket egy kapcsolóval ami nincs a gépen össze vissza elvezetve csak úgy a vezérlő mellett van akkor megy.

3vv2btrhv

Esetleirás :
Van egy DVD-ém amin egy beteg van ([#nevetes1]).
Van hozzá egy gyógyító recept . Tegnap felraktam a gépemre , sikerült , de a gyógyítás nem volt tökéletes , menteni nem tudtam . Ma voltam a barátomnál aki elmondta hogyan kell gyógyítani .
Megpróbáltam , de előbb  unistalláltam .
És most jön az érdekesség : a Windows Comander nem engedi a telepítőt elindítani : parancs megtagadva .Ja és tegnap amikor kikapcsoltam a gépet a Win frissített . Szerintem beleavatkoztak , de lehet , hogy csak képzelődöm  .
Mit javasoltok ??