Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Zozi

Hát ez az, a manual szerint is sima,de a világért se akar összejönni.

ANTAL GÁBOR

Béni ! ez fantasztikus! Gratulálok !  Látom a képeken  hogy a keret síkba munkálásához munkaléceket hegesztettél a keretre.   Amikor elkészült a hegesztés  alkalmaztatok feszültségcsökkentést ( hőkezelést ? )

3m9kaxws5

Hát ez szép munka gratulálok [#worship][#worship][#worship]

svejk

A #21331-re tényleg nem tudja senki a választ? [#nemtudom]

9a43swpp

A Logitech ilyen cuccainál is csak a Win8-at írják - ebből arra tippelnék, hogy alapból XP-vel sehogy...

eivmhrm04

Keress privátban ,lehet tudok neked segiteni,ismerek agy pár asztalost

Szirtimorc

A leírásnál írják az xp-t, mennie kéne.

A gugli fordító eredménye:

"A touchapd csak három funkciója alapvetően: egy ujjal csap a bal gombbal, három ujjal érintse meg a jobb klikk, és két ujját felfelé és lefelé. Ezek a dokumentált funkciókat. Rájöttem, hogy meg tudja nyitni egy képet az alapértelmezett néző, és ha csúsztassa két ujját balról jobbra (vagy fordítva), akkor rázza meg a képek a mappában, az ugyanaz, mint a bal vagy a jogok nyilak a billentyűzet. Én nem hiányzik a drag-and-drop opció mégis."

Béni

A munkalécet nem értem.

Felhevítést is beleértve 8 órát volt 650 fokos kemencében. Ennyit tudtunk megoldani. (Bukta nélkül.) :)
A hegesztés során kevesebb, mint 1 mm deformáció keletkezett az alap síkjában. (Így az egyengetést elhagytuk.)

svejk

Köszönöm! Akkor ez lehet felejtős...

ANTAL GÁBOR

Mifelénk munkalécnek hívják azokat  a felhegesztett papucsokat amik azért készülnek hogy a marás során ne a zártszelvény falát  vékonyítsuk .

Béni

Értem.
Akkor olyanok vannak ... :)

Zozi

Valakinek nincs tapasztalata / ötlete véletlen? Nem találtam eddig használható megoldást, factory reset se oldotta meg...

svejk

Én nagyon szívesen segítenék, de ezt nem olyan egyszerű a fórumon keresztül.

Le kell tölteni az adatlapot át kell nyálazni... idő-idő. Aztán meg még jönnek azok is akik jobban értenek hozzá...:(

Ezeket úgy jó állígatni, hogy ott van az ember ölében...
Merre is laksz?

svejk

A factory reset tuti nem jó, mert az 50/60 Hz-es motorra való.

Zozi

A factory settings után persze beállítottam amit kellett,  
http://www.jinlantrade.com/ebay/invertermanual.pdf
PD005  400hz max freki
PD004 alap freki 400hz
PD003 Main freki 400hz
PD006 fesz lépés 2.5
PD008 max fesz 220v
PD009 köztes fesz 15v
PD010 min fesz 8
PD011 freki alsó határa 100hz
PD142 motor áram 8A
PD143 két pólus
PD144 ezt meg 3000 re hogy jó értéket mutasson a sebesség kijelzés

ezután jött a PD002 állítása 1 re és bekötöttem a potit. A PD072 és PD073 paraméterekkel játszottam, alsó és felső frekihatár lenne de amit beállítottam alsó határnak az volt a maximum elérhető és a felsőnek csúfolt fura eredményeket produkált. Ja és a PD070 0 ra van állítva alapból, tehát 0-10V jelet vár amit le is mértem és megkapja.

Ezután kezdtem el nem érteni a dolgokat.  
És segítséget keresni de google nem volt jó pajtás...  

Egyébként Budapesten, az itteni találkozótól 10 percre van a gép :)