Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Rabb Ferenc

http://www.zolvik.hu/?termek=1" TARGET=_fnew>Egy kis kiegészítés a témához...

bujjpdu4f

Üdv. Mindenkinek!

Tud nekem valaki segíteni? Beszereztem egy pár mikró fúrót/marót, amiken szín jelölő gallér/gyűrű van. Kérdésem az hogy a szín alapján van e valamilyen csoportosítás, marók, fúrók megkülönböztetése, ill. a ráírt számok is segítenek, vagy azok csak méretek?
Segítsen valaki a beazonosításukban, mert a nagyon piciket nem látom hogy milyen az élük. Van valamilyen táblázat amiben le vannak írva, hogy mihez és milyen munkára vannak?

Pl.: piros gyűrűn-#79 .0145", száron ST3 0145, stb.

A segítséget előre is köszönöm!

9a43swpp

A szín - szerintem - nem jelöl semmit megbízhatóan. A #79 az amerikai fúróméret lesz (van neki táblázata, abból ki lehet nézni a méretet), a 0.0145" ugyanez emészthető mértékegységben. Ebben a méretben gondolom ezek NYÁK-fúrók lehetnek.

s5f8tmfv3

A színe nem fontos, a méreteket itt találod:
http://www.custompartnet.com/drill-size-chart" TARGET=_fnew>Link

bujjpdu4f

Köszönöm az infókat!

ANTAL GÁBOR

Valamikor (  ősszel ? ) Cudar berakott egy FORTUNA  csapágyazási rajzot .  El is mentettem de dec 28 én elszállt a winchesterem . Szeretném még egyszer megnézni . Ki tudna segíteni ?

hostya

Segítsen már valaki..!

Vettem egy használt szgépet (Lenovo Think Centre M58p SFF 6234-A1G).
A vinyó üres, le van formázva.
Kellene nekem olyan letölthető program(csomag), amit felírok egy CD-re, és azzal be bootlva meg tudnám csinálni a particio kiosztást.
Xp telepítő CD-vel próbálkoztam, de nem sikerült. :(
A másik kérdés, hogy a BIOS-ban sehol nem találtam a "Primary boot device" választás lehetőséget. (Én még a régebbi BIOS-hoz vagyok hozzászokva.. :) )
Jelenleg az van, hogy bekapcsoláskor ellenőrzi a DVD meghajtót(amiben benne van az XP telepítő cd), de továbblép és nekem úgy tűnik mintha a vinyóról szeretne  bootolni.

Sz.József

Egy ilyen CD-t tudok küldeni, ha ez segít...(?)
Hiren's boot CD 10.3
Én ezzel készítettem anno alkalomadtán a partícionálást.
Minden "porcikáját" nem ismerem, ugyanis ezen kívül még sok okosság van rajta...

Sz.József

Persze, lehet egyszerűbb a NET-ről letölteni...

vjanos

Indulásnál nyomkodd az F12-t, arra ad egy menüt ahol arra az alkalomra kiválaszthatod miről bootoljon.

hostya

A letöltés folyamatban.. [#worship]
Köszönöm!

nah5a9frh

Üdv!SOS-SOS!!!Segítséget szeretnék kérni aki jártas a kúpszámításban.7:24 kúp nulláról indulva 100 milliméternél rajz szerint 28,46 mm.Szerintem 29,16 mm.A segítségeteket előre is köszönöm!

nah5a9frh

A kérdés lemaradt! Jól számoltam e,ha nem mennyi az eredmény.

ANTAL GÁBOR

700/24=29.166   tehát jól számoltál .  Azon gondolkodom hogy hogyan téveszthették el  Biztos trigonometrikusan számolták és a szögbevitelnél nem fokot helyettesítettek a kalkulátornál  Ilyenkor a hasonló háromszög alkalmazása a nyerő