Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

A tököm ki van ezekkal a buzi nagy képekkel és még azt se mondja a koma hogy boccs...

svejk

Először nézd meg hol a probléma az elírással a 71-73 paraméterrel.
Csinálj factory resetet, és az lesz a felső határ amelyik 50-re áll be az alsó pedig 0-ra.

s73tgf9vg

Szia! Több dologtól függ ugye, de azt már meg lehet tépni, ha a tengely és csapágy bírja. Ha jó erőből kézzel megpróbálod összenyomni, akkor maximum 5-8mm-el csökken a távolság.

svejk

De mindig és mindig azzal kezedeni, hogy factory reset és az ajánlott bekötést kipróbálni mezei motorral. amikor már ott megy minden, be van gyakorolva akkor át lehet térni a nagyobb frekire.

azokat a közbenső frekiket és feszültségeket honnan vetted?

s73tgf9vg

Szia! ehhez a súlyhoz már nem árt erősebb motor, hogy normális sebességed is legyen, én kb 1.9Nm körül válogatnék. Azok még nem annyira drágák és aránylag fürgék is. De inkább rászánnám az időt és utána olvasnék ezeknek, meg megvárnám a tapasztaltabbak válaszát.

Zozi

azok a másfeles motorhoz tartozó ajánlások,
végigolvastam egy halom fórum cikket a beüzemelésről.

000000000

Néha fogaskerék és bordásszíj gondokkal találkozol? A megoldás: "fogaskerekgyarto.hu"
Műszeripari fogaskerékgyártás - megfizethetően.  
:-)

000000000

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni,hogy ,hogy tudnám a maró motorom tengelyét kiegyengetni,mert van egy felső maróm tönkrement rajt a szerszám szorítóanya,lett hozzá csinálva egy adapter,hogy bele menjen az ER16-os patron de viszont nem sikerült az esztergályosnak központosan megcsinálni és most üt,és rezonál az egész.
Erre kellene valami ötlet,hogy lehetne kijavítani?Az adapter a maróra a tengelyen lévő menetel lett rögzítve,és nem kevés menetrögzítővel

Csuhás

Csináltass egy nem selejtes darabot. Javítani nem igazán tudod ( ezt is esztergályoshoz vitted )  

Ha én készíteném akkor két darabból csinálnám.
Egy menetes közdarabot ragasztanék fixen a tengelyre. Olyat amin csere esetén átfér a csapágy is. Azt a ragasztás után nagyon enyhén kúposra esztergálnám, vagy köszörülném a saját forgását is kihasználva. Majd erre a kúpra menne a patronbefogó egy kis csavarral tengelyirányban rögzítve. Ahogy a fúrógépek tokmányát is rögzíteni szokták. Így a tengely pontos lesz hiszen saját csapágyában esztergálták, a patronbefogót pedig egy ideiglenes, kifogás nélkül esztergált kúpon lehetne készre simítani. Ezzel kiesik a nem futáspontos menetes kötés.

000000000

Erre nem is gondoltam,így fogom megcsináltatni!Már csak az a kérdés,hogy tudnám leszedni róla mert be van kenve menetrögzítővel,a motor forgórészét hol lehetne megfogni,hogy lehessen esztergálni?

z2a2u8wf

Meik progival lehet különböző stl filéket összepakolni tényleges 3D-ben majd egyként lementeni ugyanúgy stl formátumban?

izbeki

Sziasztok!
A golyósanya zsírzóját hogyan tudnám
kezelhető helyre kivezetni?
Köszi
http://izbeki.uw.hu/cnc.jpg" border=0>
Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

w0hgtwf3w

A menetrögzítők melegítés hatására elvesztik a rögzítő tulajdonságukat.
Tehát hőlégfúvóval melegítsd meg azt jó.

Rabb Ferenc

Egy előzőleg kilágyított rézcső egyik végére menetet forrasztasz, a másikra pedig a zsírzógombot. Aztán oda hajlítod és rögzíted, ahol kényelmesen hozzáférsz

izbeki

Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com