Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

keri

Azért szánalmas az amikor van egy alacsony felbontású fotó a termékről, aztán vedd meg 200fontért. Tényleg legalább az adattábláját kirakhatnák, abból ki szokott derülni pontosan micsoda.

xg2w6ib9x

Köszi a tippeket.
Nem törésre riaszt, mert amint írtam szabad szoftverről van szó.
A keresés alapján generált állomány is kizárható mivel működik a progi.
Ez a vmware virtuális gép alatti kipróbálás jó ötletnek tűnik.

Devecz Miklós

Sziasztok!

Golyósanya-orsó felújításhoz (tisztításhoz) milyen zsíroldót ajánlatok?

s2k5ycubj

Ha nincs alu benne, akkor sima hideg zsíroldót használj. És gumikesztyűt!

t62d6ha2b

Tisztelt Uraim!

Szükségem lenne 6x1-es menetes szárra. De ennél bonyolultabb a helyzet...
A boltban vett menetes szár lötyög az anyában (az ,,anya" a géptestben van, nem cserélhető). Amit tudok mérni: tolómérővel 5,25 mm, egy normál 6-os anya 4,85 mm. A 6x1-es menetfúró szépen belemegy, nem lötyög.

Mi a teendő?

e7c897sd8

Pontosan miféle gépről van szó? Mi célt szolgál a menetes szár?

Csuhás

Nemrég találtam egy boltot ahol volt nagy szilárdságú menetes szár. Annak korrekt menetprofilja volt szemben a barkácsáruházi orsó késpenge vékonyságú torz menetével. Talán neked is ez lehet a megoldás.

t62d6ha2b

Egy kis esztergagép szánját mozgatja.

t62d6ha2b

Én a Faborynál vettem, fekete.

Ha ennél van jobb, légyszíves írd meg a címet - köszönöm!

mex

Nekem is volt hasonló gondom, és ugyanilyen következtetésre jutottam a mezei menetesszálakkal kapcsolatban.
Végül is, sok-sok fogásból, borotvaéles késsel a saját, javítandó esztergán készült el a cseredarab.

Benel

Sima DSUB9 apa anya hosszabító kábellel működik, csak a 2,3,5 lábakat használja.
Hyper terminal beállítás: 9600/8/N/1/N

Hyper terminal elindít, tápot a vezérlőnek, ÉS a SPACE billentyűt lenyomni az aktiváláshoz.

(Van egy komplett működő szerkezetem vázzal lineális vezetékekkel,szíjhajtással motorokkal, encoderrel, elektronikával)

Csuhás

A csavarda.hu volt a beszerzési helyem. Nekem közel van. Az összehasonlítást rád bízom.

t62d6ha2b

Köszönöm, ha legközelebb megyek Pestre, feltétlenül megnézem.

t62d6ha2b

Megnézem a Csuhás által ajánlott boltot, ha nem kapok megfelelőt, megcsinálnád nekem?

mex

Qrva macerás, de ha minden kötél szakad, akkor igen.