Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Ezért (ráadásnak ) akár már holnap hozzákezdek :)

000000000

Vasaroltam egy Kress maromotort.Kb 100 munkaora utan elkoptak a szenkefek.Kicsereltem.ujra elkopott kb 100 munkaora alatt.Napi 6-10 orat ment egyfojtaban.
vagyis kb 2 hetig tartott.Ez egy gagyi gep, ami csak pici munkakra valo, vagy?8-as gombarot hasznaltam ez ido alatt es 6-os gravirtut Motoros felet,amivel valojaban meg volnek elegedve.Nem e az a baj, hogy a gravirtu,vagyis a 6-os gomanyag felbe van koszorulve es emiatt uthet?Amugy mint irtam remekek a Motoros fele marorosszak.Az elso Kress gepemmel ugyanez volt a baj,se perc alatt elkoptak a szenkefek.

besirkyjh

Szia  

1060W-os ment több mint 2 évig kefe csere nélkül .
Napi 10-12 ora sem volt gond neki .Igaz hogy 3mm-es rétegelt lemezben .A másik most szintén kb 2 éves és szintén kefecsere nélkül , ez textibakelitben dolgozik egy fogásban max 3.5mm mélyen 6mm-es egyenes maroval .

Szerintem alul méretezted a föorsodat , attol még a Kress jo kis gép !

besirkyjh

Hopsz bocsánat az elsö gép közel 4 évet ment kefecsere nélkül .

kuv5p7226

Milyen anyagot marsz vele?
Egy 8-as gömbvégűhöz már nem árt egy kis teljesítmény...:-)

ebalint

Nekem eddig csak Kress volt.
Az első kb. 10 évet ment, 1x csapágy, 2x szénkefe csere.

A második fme1050 : nem túl sok használat mellett az automata kefe leoldott.
Szétszedés után megállapítható, hogy a nem automata kefe fele akkora, mint a másik.
Kefe rendelés alatt hazai cégtől. -pécsi

000000000

koszonom a velemenyeket.Nyirfat martam vele es keves vorosfenyot.Nem ertem mi koze van a foorsonak a maromotorhoz.Az eredeti kefe egyike ugye biztonsagi kefe volt, benne egy kis rugoval, de a masodik csak a kress szerviz altal kuldott biztonsagi rugo nelkuli.Az elozo kressel ugyan ez volt a baj,nem gyoztem a kefeket cserelni.

ebalint

Én többet nem teszek bele ilyen biztonsági kefét.

000000000

Nincs semmi gond a géppel, gyári szénkefékkel 100-120 üzemórát működik a gép. Ezt az tájékoztató információt adja meg a gyártó is, illetve ez a sok éves tapasztalat is.
EZT A LEVELET KAPTAM A KRESS CEGTOL

000000000

masodszorra gyari, de nem biztonsagi szenkefet tettem bele,mindegy.Gyakorlatilag amikor mar nagyon elkopik, akkor a rugo nem tudja tovabb nyomni es szepen akadozva leall.Amikor meg a biztonsagi kefe rugoja tolja el a kefet sokkal hamarabb megall,ugy vettem eszre.

000000000

Segítség kellene a beazonosításban..
Van egy projektorom, van hozzá T nutos asztalom is, illetve mérőóra asztalom nuttal, de a képen látható eszköz is hozzájuk tartozik, de nem tudom sajnos mit is lehet ezzel csinálni.

Köszi mindenkinek! http://kepfeltoltes.hu/131208/DSCF0045_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

fektiforg

Adott egy alaplap, kellene bele DDR2 memória 800/667 MHz,
továbbá van egy DDR2 1066 MHz -es , ez így működik ?

fektiforg

Bele se megy a foglalatba ! Bocs a kérdésért...

jani300

Üdv az Uraknak !
Egy szállítócsigát kellene működtetnem , kb 4-6 percenkét 4-10 másodpercig . Tud erre valaki egyszerű időrelés megoldást ? Ha olcsó is az főleg nem hátrány . Egy mágneskapcsolót kell csak meghúznia . Máltai keresztes hajtástól az extrém nagy lassításig sok mindenen gondolkodom ,valahogy csak megoldom .