Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

telefonkábelen bejön a jel a ruterbe onnan kábelen az asztali PC-be és wifin a többi mobilkészülékhez

bznc93pf5

szerintem ez lesz az,

KÖSZÖNÖM!!

bznc93pf5

akinek az IP jét beírom a MAC mezőbe az lesz letiltva?

LittleSV

Amelyik csatlakozott gép hálókártyájának MAC címét beírod az lesz engedélyezve vagy tiltva attól függ milyen opciót használsz.
Nagyon szerettem írben ezt a vodafoneos home gatewayt, hazhoztam de persze itt annex B vonalam van (anglia-irben annex A) így persze nem működik..

sanka74

Sziasztok! Infrapanelel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Nem rég vettünk egyet, és nem igazán azt produkálja amit mondtak róla.

000000000

Ja, akkor nem modem, hanem router és MAC szűrés, ahogy írták. Minden gépnek nézd meg a MAC címét és tedd bele a router listájába, ahol kiválaszthatod, hogy engedélyezed vagy tiltod az adott címet (wifi esetén a router wifi beállításai között szokott lenni)
 A MAC cím az adott hálózati eszköz egyedi azonosítója. Ilyesmi: 00-1C-C0-2E-ED-3F

Az IP címszűrés nem jó, mert IP-t általában a router ad a csatlakozó eszközöknek (ő a központ).

Ezt PC-nél a hálózati kapcsolat részletes adatainál találod "fizikai cím" néven, Androidos eszköznél pedig a wifi beállítások  Speciális menüpontja (3 pötty) alatt.

h2o

A MAC address-t kell beírni.
Be lehet állítani, hogy csak a beírtakat engedje át, vagy csak azokat ne.

bznc93pf5

KÖSZÖNÖM A RÉSZLETES INFORMÁCIÓKAT!!!

bznc93pf5

bznc93pf5

egyébként Magyarból hozatja az Ír Wodafon a készüléket, a feladónál Budapesti cím volt

bznc93pf5

ismét egy kérdésem lenne,

pár hete választ kerestem PC kontra Tablet adatátvitellel kapcsolatban, akkor a probléma nem oldódott meg de most az előbb sikerült FTP-n keresztül a kapcsolat és az adatátvitel, ezúton KÖSZÖNÖM a segítséget!!
a következő kérdésem az lenne hogy tudja-e valaki adatmásoláskor az internet rúter vagy inkább az internetszolgáltatónál a rúterhasználat rendes letöltésnek számít vagy csak átmegy az adat és kész? vagy is nem számlál?

kuv5p7226

Az otthoni routered olyan mint a házi telefon, nem látja a szolgáltatód.

bznc93pf5

ht0cjk58i

Üdv Urak.Kis számítási segítség kellene: adott 1db 200-as léptető moci, a tengelyvégen 20fogú T5 tárcsa, a másik oldalt szintén 20fog T5, ez hajtja a 12/3 trapéz orsót.Az vezérlő felbontása 1/8.A kérdés az, hogy ennek a hajtásnak mekkora a felbontása.Direktben hajtva 533-ra jön ki,de a bordás szíjtárcsa bekavar a számításba :).
Köszönöm

Sz.József

A szíjtárcsa miért kavar be?
Az áttétel 1:1, vagy is a számolás szempontjából mintha ott sem lenne... (szerintem)
Az 533 az jó, de pontosabban 1600/3...
Ennyi impulzus kell 1mm-hez.