Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Szia  

Igen a Toshiba eredeti adatlapja szerint is a max .
Ez az IC ugy hamis ahogy van , nincs az az ember aki velem 35voltnál több tápot köttetne rá .
Van 6db belöle és 24 volt válto lesz a tápja egyenirányitva ( böven elég ahova kel ) .

Sz.József

Azért engedtem rá bátran a 44V-ot, mert egy ugyan ilyen IC-vel (TB6600HG)  
készült vezérlő gond nélkül ment 44V-al. (HY-DIV268N-5A)
Minden esetre IC csere után nem adok neki csak 30-36V-t, hátha...
Köszönöm a hozzászólásokat.

Motoros

Én is ugyanígy jártam mint Te (talán 42V-al).
Akkor azt hittem valamit bénáztam...de lehet nem.
Nekem még kis láng is kicsapott belőle--lehet, hogy csak szilveszteri használatra ajánlott. :))

Sz.József

Ha Te is így jártál, akkor nem képzelhető el, hogy ez egy rossz széria...(?)
Nekem is elég látványos volt a 6-os láb "eltűnése". :)
Apropó, ha már van benne túlfesz védelem, akkor az miért nem működik?[#fejvakaras]

Sz.József

Elméletileg ebben az IC-ben van túlfesz, túláram és hővédelem... (?)
Vagy idézve Kulcsár Zoltánt. "Ez az IC ugy hamis ahogy van "
Itt van a kutya elásva?

r2u4n063m

Összetekertem a vezetéket, megforrasztottam, készre szereltem a gépet, és gyönyörűen teszi a dolgát :) Hasznos tapasztalattal gazdagodtam újfent, köszönöm az értékes hozzászólásokat mindannyitoknak [#worship]

PSoft

"Összetekertem a vezetéket, megforrasztottam,.."

Húúúú,...de kaptam én ezért egyszer a Svejk-től,egy dugasztáp kapcsán!:)
Pedig,csak demonstráció volt a kép,...hogy így ne!:))

Szalai György

Majd azt is írd meg, ha leégett a motorod, mert az is egy hasznos tapasztalat lesz.
De most spóroltál egy postaköltséget svejk-től hozzádig. Eddig még jó.

r2u4n063m

A gyárilag benne lévő megoldás is ilyen volt, fene gondolta volna, hogy nagy barbárságot követek el. [#vigyor2]

ˆ Szalai György
Igazad van,valóban az is hasznos tapasztalat lenne, csak kicsit drága. Kerítek bele egy olyan kütyüt, amit Svejk mutatott, hátha tudok venni a környéken, és pótlom a hiányosságot.

kuv5p7226

A következő túlmelegedésnél meg majd nézel mint a frissen ásott egér...

svejk

Ne aggódj, azért egy fúrógépen észreveszed ha melegszik, szaga lesz, vagy lefogta a főorsót a munkadarab.

Psoft amit említett dugasztápot az veszélyesebb, mert az általában felügyelet nélkül éjjel-nappal be van dugva.
Én már láttam ilyen adaptert lefolyni a tapétán, szerencsére nem volt gyújtószikra, és nem lobbant be.

svejk

No de azért kapja be az a mérnök aki egyedüli védelemként örökre kioldót rak a motorba.

Legalább visszaállós lenne, vagy mint jobb helyeken van egy alacsonyabb visszaállós, meg egy nagyobb hőfokú végleges.

Egyébkiét Zzrash esetében szerintem nem a melegtól, hanem egy pillanatnyi túláramtól szakadt meg. ezek a kis sz@rok hajlamosak rá.

PSoft

Volt régen,(nagyon régen)az a DST nevű termisztoros motorvédő.

Maga a szines drótos termisztor be volt varrva a tekercsfejbe,az "elektronikája" meg,egy BH hőkioldó méretű bakelit dobozban.
Az akkori főnököm kitalálta,hogy építsünk a csúszógyűrűs motorok indító ellenállásaiba is.

Szerinted,hány óra,(műszak)mire visszahűl a kb.150-160 liter trafóolaj a 70-80,vagy 90 fokról annyira,hogy újra indítható legyen a motor?:))
[#falbav][#falbav][#falbav]

kuv5p7226

No de azért kapja be az a mérnök aki egyedüli védelemként örökre kioldót rak a motorba.

Most úgy 3-4 millió kínai mérnököt sértettél vérig...:-)))

bznc93pf5

asztali pc-ről beléptem, látom az alkalmazásaim, persze csak a telóét mert a tableten chrom alkalmazásokat nem tudtam telepíteni mert ugye az a probléma hogy nem nyílik az oldal.

a tablet ezt írja:
Application Chrome 8process com.android.chrome)is waiting for the debugger to attach.