Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

elég lenne egy, vagy kettő, ps2 vagy usb-s...

s2k5ycubj

És még egy: engem az előtolás potméter szivatott meg csúnyán,de persze csak hegesztéskor és csak azon a ponton ahol sokat volt használva. Már kínomban kipróbáltam mindent mire rájöttem,ja és igen a meglazult közdarab is hasonlóan viselkedik.

bznc93pf5

te egy elég bátor kísérletező vagy!
még jó hogy nem 220volt vagy nagyobb árammal játszadozol

000000000

Volt egy jófej ismerősöm, Ebes sertéstelep villanyszerelő, csaodaműszere volt "csengetőnek" hívta (két sorbakötött varrógéplámpa)
Nagyon büszke volt rá, hogy azzal mindent ki tud mérni, a benne lévő alkoholszinttel meg eldönteni a feladatot.
20 kV-os oszlopon nem figyelt a kétirányó betáplálásra...   -ott maradt

bznc93pf5

sziasztok  

tudja-e valaki hogyan lehet azt beállítani hogy a modemen keresztül ki kapjon internetet,  
hol lehet megtalálni a modemet az asztali pc-n keresztül?

ggdr57dg

Milyen modem? (kábel, telefonos)

bznc93pf5

ggdr57dg

Sajnos, csak kábelmodem kérdésben tudok segíteni.

000000000

Win7: Internetbeállítások (pl. IE Eszközöknél) -> Kapcsolatok fül-> üres mezőtől jobbra Hozzáadás gomb -> alul pipa, hogy minden jelenjen meg -> Telefonos kapcsolódás.

Csak akkor működik, ha az eszközkezelőben szerepel a modem, mint hozzáadott eszköz.

bznc93pf5

XP-m van, ahhoz is ugyan ez?

bznc93pf5

bznc93pf5

én a modemet szeretném állítani, pl. hogy wifin ki csatlakozhat és ki nem ha többen is használják a netet attól függetlenül hogy megadtam a jelszót amivel csatlakozni lehet

bznc93pf5

a típus HUAWEI, HG556a

h2o

Nem Wi-Fi router-ről van itt szó véletlenül?
Szerintem a MAC szűrés lesz a te  barátod.

h2o

http://192.168.1.1
A login adatok megadása után WIFI/Access Control menüpont.