Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

bicme92us

SP3, Egyszer. Elkezdte a hozzápiszkálást a hdd-hez. Ha megváltozik a géped működése, gondold át mit változtattál. Képes lett volna kinyírni a winyót!   Azonnal lekaptam, uninst.
Keri, Te ezzel tisztában vagy, csak reagáltam, a többieknek, hogy miért is inkább SP2.

xg2w6ib9x

Próbáltam az óriás leveles küldést, de valamiért nem jött össze.

000000000

Csak tömörítve lehet.  
Mennyi mega?
Küldjek, köldő címet?
Ott tartok, hogy a javítólemezt kéri.

xg2w6ib9x

Na, közben ráleltem az oldalra, ahol megtalálhatod a gyógyszert az NTLDR missing problémára. Ez a kis terjedelmű verzió.
http://programtutorial.icode4beer.com/2009/07/xp-ntldr-hianyzik-missing-megoldas.html" TARGET=_fnew>Itt le van írva minden, hogy hogyan kell eljárnod.
Ha nem megy szólj !
Jó éjt !

xg2w6ib9x

Látom itt vagy éppen.
Sikerült megnézni ill. letölteni ?

000000000

Meg van.
De, az a javító lemez is jó lenne, kitudja, hogy alakul.

xg2w6ib9x

A javító lemezen is ugyanez van (meg sok egyéb más hasznos dolog). Van efféle lemezem több is, ha valamikor összefutunk írok neked párat.
De ez most rövid távon kíhúz a bajból.

000000000

Köszi!
Jelzem, mire jutottam.

xg2w6ib9x

OK !  
Menni fog az !
Jó pihenést [#integet2]

keri

Ja, tudom, egyszer én is felraktam mert valamihez kellet az SP3, de teljesen használhatatlanná tette P4-es gépemet míg a win7-el mintaszerűen működött, szóval inkább azzal használtam.

Közben eszembe jutott, hogy vettem a CNC vezérléshez másik P4-es gépet, azon gyárilag SP3-van azzal viszont még nem volt gondom...igaz azon kizárólag a MACH fut.
Meg az is igaz, hogy van róla Image file, szóval, ha bármi gond van 6perc alatt újrahúzom, minden beállítással együtt.

xg2w6ib9x

Megkérdezhetem, hogy az image file létrehozásához milyen progit használsz ?

Szirtimorc

Bocsánat, képfeltöltés - teszt
http://www.imgserv.com/7RD" TARGET=_fnew>http://www.imgserv.com/images/2013/11/27/iUmL.th.jpg" border=0>

bznc93pf5

kis segítség kellene.
11 es Win médialpalyert vagy újabbat keresek XP 32bites hez freet, tudna-e valaki segíteni merre találhatok, megjött a android tabletem de nem tudom a PC-hez csatlakoztatni, ezt kéri, én ugyan nem értek hozzá de ha ez kell neki a kontakthoz akkor legyen, USB-n szeretném összekötni a két gépet fájlátvitel céljából, mivel jelenleg úgy működik hogy észleli a készüléket pár pillanatig utána szétkapcsol, vagy van valakinek más ötlete?

000000000

Androidhoz nem kell a Media Player. Amikor rádugod az USB portra, az Android feldobja az USB tár bekapcsolása figyelmeztetést.  

Bekapcsolod, és ezután cserélhető lemezként látja a PC. Leválasztásnál először az Androidon kikapcsolod az USB-tár üzemmódot, és kihúzhatod a kábelt.

Egyébként szerintem wifin keresztül kényelmesebb kezelni az adatátvitelt. Felrakod az ES File Explorert vagy a TC-t az Androidra (az előbbi szerintem kényelmesebb),  csatlakozol a wifi hálózatra, és az Android látni fogja a megosztott PC mappákat.

Amúgy a Media Playert az MS oldaláról le tudod tölteni természetesen.

bznc93pf5

nálam valami nagyon nagy gáz van mert semmi kapcsolat nem működik az asztali PC a telefon és a tablet között, senki nem találja a másikat, főleg nem Wifin, múltkor már kértem segítséget de végül semmire nem jutottam Wifin keresztül, kábelom nem volt, venni meg nem akartam, most a tablethoz kaptam kábelt ami jó a telefonhoz is de a PC azt a hibaüzenetet írja hogy szerezzem be a winmédiaplélyert vagy 3 szervízcsomag, az interneten meg megint mást írnak, ezért most ott tartok hogy sehol sem tartok, pedig a lényeg csak az lenne hogy a mini SD kártyámra valahogy adatokat tudjak tölteni az asztali PC-ről, mellékesen jó lenne ha kommunikálnának ezek az eszközök egymással, korábban már többször is írtam nem vagyok PC programozó csak egyszerű felhasználó, ezért sokszor nem értem az itt leírt "kínai" szöveget, ha valaki segítene akár dedós módszerrel nagyon megköszönném