Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

RogerCo

A fő kérdés. Hány gigás a kátya? ha 4Gb, vagy felette akkor tuti SDHC.
És a PC-d USB porta milyen? USB1.0 ? Az nem fogja olvasni. látni, látja..
USB2.0 felett mennie kell.

bznc93pf5

32 giga, és usb 2es a normál 64 gigást simán viszi, vagy az 1tb USB3ast

z2a2u8wf

A samsung nem valószinü de a nokia biztos lezárja a kártyát. próbáld dos-ban formázni
esetleg vidd vissza az eladóhoz és az Ő gépém próbáljátok ki

bznc93pf5

az előbb kipróbáltam a fényképezőgéppel, készítettem képet, kábelen keresztül megjelenik a PC-ben,  
visrosszakom az olvasóba és ott nem működik,
 próbáltam normál SD kártyával avval természetesen jó,  
 próbáltam a minit másik adapterrel ugyanúgy nem működik

z2a2u8wf

adapterek kábeleivel nem lehet gond?

keri

Milyen cuccaid vannak neked?
Nekem soha nem csinált ilyet egyik kütyü sem.
FAT32, vagy EXT3-ra formázza mindegyik.

keri

Az adapterben nincs áramkör, csak a tokozást alakítja át.
Nézd meg másik számítógépen.
A géped lesz a probléma.

z2a2u8wf

telcsiból azóta nem kell nokia.
3éve nyúzok egy huwei-t gond nélkül, de most lecseréltem egy lenovo a760-ra.
fényképezőből meg egy minolta 7d-t nyúzok.
de pl a nokia x6 nem volt hajlando komunikálni a pc-vel csak ha előbb felraktam a gyári nokia progit és csak azon keresztül. ezt a sony is előszeretettel használja.

z2a2u8wf

munkatársam belerakta a micro sd kártyát a  fényképezőbe és azóta nem müxik mással.
ha a fényképezőt összeköti a pc-vel látja és letöltheti a fotókat de törölni formázni nem tudja. adapteren keresztül észre sem veszi a pc. ha a fényképezőben formázza és utánna rakja adapterbe akkor se tudja a pc-vel munkára bírni.

bznc93pf5

kipróbáltam a gépnek a saját SD fogadójával és működik rendesen,

bznc93pf5

a másik laptopon is tökéletes

Szirtimorc

Az USB-nek nincs köze hozzá, a régebbi olvasók a 2Gb-nál nagyobb (SDHC) kártyákat nem olvassák.

bznc93pf5

az SD olvasóval van a gond, az adapter kicsit vékonyabb mint egy normál SD kártya ezért nem érintkezik rendesen az olvasóval

Szirtimorc

Mármint a régebbi kártyaolvasók

besirkyjh

Szia  

Miota telefonom van csak Nokia és Vertu ( Nokia ) volt a tulajdonomba de ilyesmit nem tapasztaltam velük .Az tény és valo hogy csak a Suittal müködtek de ez nem volt számomra gond .
Most egy Nokia 620-am van és a telefont is és a microSD-t is simán látom akár adapteren keresztül is .A Nejemnek rendszeresen töltök zenéket képeket és rendezem a zenéit és ezt SD adapteren keresztül csinálom .Ebben biztosan nincs " lezárva " semmi .