Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

a kártya vadi új most használnám először

jani300

A Nokia pl alapból . Szerinte 1234 a kód , de nekem kínai .

jani300

Ha merevlemez lenne azt mondanám ismeretlen partíció van rajta .

z2a2u8wf

a telefon lekódolta hogy csak ő tudja felismerni más készülékben használhatatlan legyen. egyes fényképezőknél is létezik ez a megoldás.

z2a2u8wf

tedd a kártyát a telefonba majd csatlakoztasd a pc-hez és használd úgy

keri

Dejó, és ezt így kérdés nélkül?

keri

MEg eleve, attól hogy kódolt, még le lehetne formázni, nem?

z2a2u8wf

nekem telefonba a nokia fényképezőbe a hp csinálta kérdezés nélkül. formázni sem tudod mert nem látja a pc.
az okostelefonok is azonnal szó nélkül telepakolják a kártyát.
esetleg dos alatt meg lehet próbálni a formázást.

bznc93pf5

éppen azért vettem kártyát mert nem tudok a PC-hez csatlakozni, wifin keresztül még mindig nem megy, kábelt meg nem akarok venni mert a telefont nem én használom, az 5 éves lányom játszik néha vele, de itt most nem a telefon a lényeg hanem a kártya mert egy tablet-ben akarom majd használni csak még nem jött meg, és ki akartam próbálni a kártyát hogy jó-e, a telóban jó a PC-ben nem most mit mondjak az eladónak, az meg csak Angolul ért hiába jönne megnézni a PC-t mert az meg Magyar nyelvű, és nem egy kártyáról van szó de többnél is azonos a gond

bznc93pf5

az egyik kártyát először a PC-be raktam a másikat a telóba, mindkettőnél ugyan az a probléma, nem találja a PC

z2a2u8wf

milyen telóba raktad?  
a többit is előbb a telefonba raktad először?

z2a2u8wf

bznc93pf5

Samsung Galaxy Pocket Neo

bznc93pf5

bznc93pf5

kb 9-10 éves, csak usb2 es