Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

Üdv Danibá !
Az ip cím ügyes volt !
Ezek szerint valami nyilvános netről kell huncutkodni ?

bznc93pf5

hát ha lesz elég támogató!
de egyenlőre nagyon kevés a felajánlás

000000000

c2nsu773m

Egy régi fényképet fel tudna javítani nekem valaki fotoshoppal?

bznc93pf5

honnan van a kép?  
a Marsról?
vagy a Holdról?

keri

Megpróbálhatom, de ha nincs adat akkor nem tudok hozzá gyártani.

És nehogy JPG-be küld át mert az kiírt minden infót :)
Valamilyen veszteségmentes formátumban kell, rendes scannerrel kell behúzni minél nagyobb bitmélységgel és felbontással.

3vv2btrhv

Van a gépemen egy féreg , ami a a fat táblát ugy irja át , hogy többé nem lehet használni a háttér tárat , bedugom elkezdem másolni a fájt , majd a közepén kkirja , hogy formatálni kell a meghajtot , ha nem kérem , nincs másolás , ha botor modon mégis belemegyek a formatálásba , akkor gém-over a kártyának , sehol sem lehet megjavítani ( még szervizbe is elvittem ) .  
Nagyon komoly a problémám , nem tudok dolgozni !!!  
Tehát keresek virusirtot ami megszünteti ezt a férget . Nod32 kiesik vele nemtudtam letöröltetni . SEGÍTSETEK

kuv5p7226

Milyen kártyának van gémóver?

w987wzmm

Szia!
Ez így kevés információ.
A vírussal kapcsolatban, nem tudok segíteni, csak, ha leformázod, azt a vinyót is, ami tartalmazza.
De ne tedd! Lehet, hogy van olyan vírusirtó, ami ki is nyírja.  
Meghal a HDD? Tehát, a bios-ban sem látod

w987wzmm

Válaszolok is, feltételezve azt, hogy a bios-ban látod.
Csak tippelek.
Logikai hiba van a vinyón. Elvileg javítható. Milyen szervizbe vitted? Sarki fűszeres, vagy hozzáértőkhöz? Ha hozzáértő, nem a PC boltot jelenti.  
Sokféle megoldás létezik. Milyen oprendszert használsz?

Béni

Pendrive vagy memóriakártya?
Ha az, ne dobd ki! Párat már helyrehoztam ...

(Ha meg olcsón vásárolt pendrive, akkor akár hamis is lehet. A valós kapacitásnál jóval nagyobbra is lehet formázni. Addig nagynak is látszik, amíg a fizikai területet tele nem írtad. Utána jönnek ilyen üzenetek ...)

Milyen oldalakon járkálsz, ahol ilyen jószágok tanyáznak?? [#nevetes1]

keri

FLASH meghajtókra a HP USB Storage Format tool vagy valami hasonló kell.
Azzal le tudod formázni és helyreállítja. A windows nem formázza le fizikailag, mert korlátozott az írások száma.

Máskülönben nekem akkor csinál ilyen hibát egy flash meghajtó, ha elkezdett döglődni. Ilyenkor gyorsan érzékeny adatot már nem bízok rá, ha sikerül is visszaállítani.

keri

Minimálbéres gimnazistákat alkalmaznak a legtöbb helyen. Nem azt mondom hogy nem érthet hozzá, de gyakran előfordul hogy nincs tapasztalata.

Béni

A HP formatálója csak akkor működik, ha az eszköz teljesen rendben van. Hibás partícióval, nyers flash-el semmit sem tud kezdeni. Univerzális program erre nincs, az adott chip-et ismerő program az ahhoz tartozó firmware-el tud csak segíteni.

http://flashboot.ru/iflash/" TARGET=_fnew>Okosságok lelőhelye

keri

Hát én ilyen mélyen nem túrtam bele.
Általában az elhasználódás miatt dobtam ki mindent, amikor meg szoftver szúrta el, akkor elég volt egy szimpla formatálás is.
Viszont olyan memória kártyával én is találkoztam, ami 1Gbytenak látszott, és csak 256Mega volt. Igaz 2dollár lehetett, szóval röhögtem egy jót és bevágtam a fiókba.