Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

9hpa53xy

Félreértettél, itt a hardverről kell lehámozni a felesleget :)

ebalint

Ezt akkor félreértettem.

A 2313 lábkompatibilis a Mega 8 - 328 -al tudomásom szerint, az Arduino 1.0.1 -ban elvileg programozni is lehet, de lehet, hogy ezt nem jól tudom.

A bootloadert egy duemilanove -val be tudtam égetni a 2313 -ba, de programozni még nem próbáltam.

9hpa53xy

És a duinonak kell külső kvarc, ami további i/o lábak.  

Egyébként sikerült életre keltenem a holmit... de majd csak este folytatom a szüttyögést vele.  
Mindenkinek köszi az építő kommenteket !

ebalint

Van 8 Mhz R-C belső oszc.-ra is lehetőség.

Ezt nem használtam még.

595852ar

"Most Vomberg lett a nyertes"

Sajnos nem!
Mert bár az írásodban éreztem a humort, el is mosolyodtam egy pillanatra, de kár, hogy amit írtál azt komolyan is gondolod. Mert ha csak egy egyszerű hecc, oltogatás az szerintem belefér, de így erős.
Miért nem próbáljátok félretenni az esetleges régebbi sérelmeket és rendesen szólni a szegelgetekhez? Azért gondolom, hogy így  lenne jó, mert Pl. én írtam neki párszor és mindig normálisan válaszolt.
Ilyen-olyan emberek írogatnak ide, mind más, de egy valami közös bennük,(bennünk) szeretjük az olaj szagát. Szóval lélekben, távolról, picit "rokonok" vagyunk, még ha nem is vagyunk teljesen egyformák.  

mxjj54gxi

Szerintem azért nem, amiért én sem. :)
Mégpedig azért, mert teljesen szétnyír minden topikot a hülyeségeivel.
Egyetlen értelmes segítséget én még nem olvastam tőle, de ha tudnék statisztikát csinálni a hsz-ekből, tuti ő lenne a mennyiségi nyertes.
Faszságokkal bombázza a fórumot, és NEM LEHET TŐLE ÉRTELMESEN SE BESZÉLGETNI, SE OLVASNI!
EGY TROLL A FAZON, AKIT RÉGESRÉGEN KI KELLETT VOLNA BASZNI INNEN, MINT MACSKÁT rosszNI!

keri

Olvass vissza...jó sokat, úgy 3 évet.
Sokszor próbáltam normális hangon beszélni vele.
Most már nem erőlködök mert nem kér belőle.
Tehát pont annyira tartom tiszteletben mint ő engem.

Most is normálisan szóltam hozzá mindezek ellenére. Szóval még 3 évre sem kell visszalapoznod, elég ezen az oldalon elolvasni a történetet.

keri

...na meg ezért is [#hehe]
Bár én már eleve átlapozom a szemetet.

w0hgtwf3w

Azért szegelgetek és az olajszag ......
Ne nevettess..

595852ar

Urak!
Nem vitaindítónak szántam az előző üzenetemet, csak úgy eszembe jutott valami és leírtam.
Egyszerűen csak @assza a csőröm, amikor sokan támadnak egyre. Nem fair!

s7manbs8

Nálam megtalálja  AVR studioban ..., azt az lcd.h med .c t add hozzá a projecthez jobb gombbal header files és source files felé menve pl.

Egyébként van tiny2313-ra átírt ARDUINO környezet is, azzal is mehet akár. Csak azt is fel kell telepíteni stb.

http://code.google.com/p/arduino-tiny/" TARGET=_fnew>ARDUINO IDE Attiny2313-hoz

s7manbs8

http://kepfeltoltes.hu/view/131017/attiny_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" TARGET=_fnew>http://kepfeltoltes.hu/thumb/131017/attiny_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

000000000

Sziasztok!
Adódott egy nagyon furcsa, megoldhatatlannak tűnő probléma. Okuma 3 tengelyes esztergán dolgozok, és a probléma a következő. Palást marásnál (C) egyszer csak gondol egyet és megáll a művelet. Olyan mintha eltévedne a tengely. Mi lehet rá a megoldás? Megpróbálok majd felrakni egy videót, mert így meglehetősen bonyolult körülírni a problémát. De ha valaki tapasztalt már ilyet legyen szíves segítsen, mert 3. hete kínlódok.

kuv5p7226

Ha megnézed, szegelgetek olvtárs belefingott a topikba, öncélúan szapulva a C nyelvet, érdemi gondolat nélkül. Amúgy különösebben nem érdekelnek a hülyeségei, csak itt valakinek most tényleg problémája volt amin segíteni próbáltunk és ezt már ne akadályozza...

svejk

Most megáll vagy eltéved?
Esetleg  eltéved és megáll?
Hibaüzenet?

OPS hányas vezérlő?
Gép típusa?