Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

thotib,  
Eporezit AH12  
Härter: T58
:)

mxjj54gxi

Köszönöm, segített.
Tegnap telepítettem programot, de úgy tűnik a telepítés falsra futhatott, mert a kikapcsolás utáni bekapcsoláskor már halott volt a rendszer.
Most sikerült visszajutnom a telepítés előtti állapotra.

000000000

Szia,

Érdemes telepítés előtt egy rendszer visszaállítási pontot készíteni. Ezt el is nevezheted "dátum + programnév telepítés" néven.
Így tudni fogod, hogy milyen állapotba hozod vissza a gépet. Ez akkor hasznos, ha időben elszórva, több program is felkerül. Mert egy ilyen pontra visszatérve a pont után telepített programok elvesznek. Az állományok nyilván nem (használt doksik, program által létrehozott munkaállományok), de a program igen.

000000000

Bocs, telepítés után.
De ha aggódsz, akkor előtte is, nem kerül semmibe.

mxjj54gxi

Előtte nem kell, mert a rendszer ezt automatikusan teszi meg.
Ezért is jutottam oda vissza a megelőző állapotra.
Lehet, hogy most tényleg csinálok egy visszaállítási pontot

000000000

ebben igazad van, csak egy dátum + perc nevű fájlról, nem biztos, hogy tudod 3 hónap múlva, hogy akkor mi volt. Vagy csak én szoktam elfelejteni. Én "Corel 2013.06.01 felraktam, működik, faßa" neveket szoktam neki adni, így később is tudom, hogy mire megyek vissza. Pláne, hogy más is használja a gépet, és pakol fel programokat(fiaim). Így nem szúrunk ki egymással.

ggdr57dg

mxjj54gxi

Ja ja, én is beszélő néven csináltam most egy visszaállítási pontot!

mex

A matricás által ajánlott műgyantát én is használtam, de először nekem is buborékos lett az öntés. A két komponens összekeverésekor rengeteg levegő kerül a folyadékba, ennek nagy része aztán pihentetéssel kibuborékol. Először vákuumoztam,de megszilárdulás után csak maradtak apró bubik természetesen szembetűnő helyeken.Ezután próbáltam ki a túlnyomásos módszert, egy kuktát alakítottam át a célomnak megfelelően, új biztonsági szelepet kapott, és egy digitális nyomásmérő is került a fedelébe.

https://lh3.googleusercontent.com/-mzmobrQ4U9Y/UQgk5TYxKkI/AAAAAAAAAng/onVCuZhKqZY/s640/P1090230.jpg" border=0>

pvmyc6p5

Hali,próbáld meg ezt ha sok ilyesmi dolgod van még,nagyon kafa,olcsó ,viztiszta ,a hülyéknek is megy vele minden,hát még nekünk.http://www.movychem.eu/hu/ragasztok/chs-epoxy-372-ketkomponensu-epoxi-ragaszto-9" TARGET=_fnew>epoxi cucc

000000000

szia, nekem nem volt probléma a buborék, annak ellenére, hogy nagyon fontos, hogy nagyon össze legyen keverve. kötés közben melexik, és ha magasabb a hőmérséklete, gyorsabban keményedik (vagyis pozitív visszacsatolás) és veszettűl bebuborékosodik. mivel iszinyatnagy a felületi feszültsége, a buborékok nagyon fel akarnak jönni. ha kb egy-két-három órára van beállítva a keményedési idő, akkor nem marad benne buborék
(elhasználtam kb 50 litert)

(bár az apehesben is van a foton 1 db)

mex

2nbj3n5m

Már lehet kapni 1 ( egy ) Komponenset is!
UV lámpa alatt 3-4 perc a száradás.(színezhető is.)

RogerCo

Sziasztok !
Elakadtam egy kis matekkal [#falbav]
Az 5x10E-4 (5x tíz a mínusz negyediken) az most mennyi BAR ?

RogerCo