Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

vjanos

Igen, pont tegnap futottam végig a villanyautós témát.

Viszont a jelenlegi tologatós benzines fűnyíróm elvileg 2 kW, de le lehet fullasztani, ha nagy lendülettel tolom 10 centis fűbe :)
Szóval a kasza tényleg kér teljesítményt...

Egyébként a drag is jól hangzik :D

keri

Ez az Aixam engem is érdekelne.
Főleg az hogy papírozta le, mert én is ilyesmiben töröm a fejem, de nem fecölök bele 1 millát hogy aztán soha, vagy újabb 1 millából legyen rá rendszámom.

svejk

Olyat vegyél ami már "papirosos".
Igaz drágább, de elkerülöd a hercehurcát.
Az egyszer kiadott papírt talán nem vonják vissza, bár manapság nem lehet tudni... :(

000000000

Keresed vissza a frekvenciaváltó topikban.

Arany János

Sziasztok!
Nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek!!!
A problémát látszólag megoldottam: eltávolítottam az MSE-t a gépről. Így már nem kiabál itt nekem! :)))
Persze azonnal vissza is telepítettem és lefuttattam egy teljes vizsgálatot! (frissen letöltött verzió) Nem talált semmi problémát.
Tudnátok valami megoldást az ellenőrzésre?
Utalnék némi pénzt néhány csapágyért, meg ide-oda, de azért tartok ettől a riasztás-nemriasztás dologtól!

000000000

Nekem is van egy fűnyíró valami Indian a motor típusa.
Minden csavar colos és whitworth menetes rajta, szerencsére van kulcskészletem hozzá.  
Általában télen kint rohad mivel a fának kell a hely a fészerben :)
Mondtam is magamban, hogy ennek annyi mikor megláttam tavasszal.
Öntöttem bele némi jófajta pet palackos féléves 95-öst és érdekes módon első rántásra beindult.
Viszont az még a féltéglának se áll meg, 10 centis fűnek meg végképp nem.
Mivel önjáró a masina gondolkoztam a távvezérléses irányításon is, így az árnyékból lehetne füvet nyírni  :)
Még annyit hogy inkább élezd meg kést rajta és úgy talán nem rohad le a nagyobb fűben sem.
Nem beszélve arról hogy a fű sem ég ki.
Az életlen penge szétfoszlatja a fűszálak végeit és ebben a nagy melegben így több vizet veszít mint amit pótolni tud a növény.
Amúgy, ha van otthon 2.2kW-os villanymotorod akkor beleteszed és hosszabbítóról próbaként tudod tesztelni.
Aztán látod hogy kevés vagy sem.

keri

Én úgy tudom hogy műszakira kell vele járni, akkor meg azért feltűnne nekik hogy hol a diesel motor belőle :) Bár a motor megléte nem műszaki feltétel ha jól tudom, a kerékagy motorokat meg úgy se ismerik fel :D

000000000

Szia, miaz? rendszáma van a fűnyírógépnek? Ő gépjármű? meg a hólapát is? Vagy én kaptam napszúrást?

000000000

Igen valami hasonló  

http://images01.olx.hu/ui/8/04/14/1280760359_107770014_2-Elado-egy-Tecumseh-onjaros-funyiro-Many-1280760359.jpg" border=0>

PSoft

Nem kell vele műszakira járni!

Házhoz jönnek,ha piros rendszámos lassú járműként lehet vizsgáztatni.
Azt hiszem,öt éves a ciklus.

Hosszú évekig volt egy http://aprod.hu/hirdetes/multikar-22-s-IDwnWH.html" TARGET=_fnew>ILYENEM,illetve kettő is.:)
Az egyik volt teljesen hivatalosan lassú járműnek vizsgáztatva.
(nem is ment többet harmincnál,padlógázzal sem).:((
A másikra,....csak átraktam a rendszámot,ha éppen az kellett.:)
Persze,hogy a papír is stimmeljen,ugyanaz volt mindkettőnek az alvázszáma.:))

jani300

Egyforma alvázszám az meg hogy lehet :)
(Nehogy válaszolj)

PSoft

Ha jól emlékszem,...9mm-esek voltak a számok.:)))
Akkortájt,...még CNC-m se volt!:)

jani300

Hümm !
A pontozott motorszámhoz nem is rossz ötlet :)

PSoft

Egyszer,...

Azt meg,...tudja is a lézer!:)))
[#kuss][#kuss][#kuss][#kuss][#kuss]