Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

HJózsi

Open Task Manager > Chose Processes > find 'Sweetim' & bla bla bla > End Process

000000000

Komoly segítség volt![#rinya]

kuv5p7226

Tartok attól, hogy ez csak tüneti kezelés, mert ez mindenféle Registry meg egyéb helyekre beette magát. De ne legyen igazam...

000000000

000000000

Szervusz Danibá !
Próbáld meg feltelepíteni és lefuttatni a malwarebytes nevű progit. Szerintem az le fogja szedni.
http://www.malwarebytes.org/

000000000

Köszönöm!
Próbálom.

3kvyw653f

ismét béna vagyok,mert nem tudok képet betenni ide,segítene valaki,h. hogy kell!![#worship][#worship][#worship]

Rinaldo

Túl nagy méretűek a képeid amiket feltöltöttél !!!
Alakítsd 800x600 képpont méretűre majd ha azt feltöltötted nyisd meg a feltöltés helyén ott jobb klikk a képen és kép címének másolása.
A hozzászólás ablakban alul a kép felirat gomra bal klikk, a megjelenő ablak címsorán jobb klikk ott beillesztés és ok.
Ha ujjabb képet vagy szöveget akarsz még írni a hozzászólás mezőbe előtte kel egy enter hogy a dolgok egymás alá kerüljönek.[#worship][#wave]

3kvyw653f

Köszi a segítséget! bonyolult ez nekem[#ijedt]

000000000

Gondoltam szerszámot cserélek a főorsómban.
Fogtam a villást és nekiestem meglazítani a patront.
A villáskulcs lecsúszott, és a befogott 20°/0,2-es gravírtű egy diszkrét reccsenéssel az ütőér mellett tövig beszaladt a csuklómba.
Szerencsére "csak" ~15mm-t volt kiengedve a patronhoz képest.
...dőlt a vér...
A laptopból kitéptem az egeret, és annak a zsinórjával készítettem egy szorító kötést.
Majd egerestűl be a kocsiba, félkézzel irány a sürgősségi...
Gondoltam tanulság képpen leírom vidám történetemet (én sem gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat velem!!!)...[#idiota]

Rinaldo

Elsőre annak tűnhet, de ha egyszer végig csinálod jól rá jössz, hogy mégsem az.[#smile]

keri

A tanulság az, hogy mindig vedd ki a szerszámot a befogóból mielőtt meglazítod [#idiota]

Azért szerencse, hogy nem lett komoly bajod. [#eljen]

Egyébként nyomó kötést kell alkalmazni, nem szorító kötést, mert ha sikerül leállítani a keringést, kicsit hosszabb ideig, akkor rossz esetben az adott végtagot is amputálni kell.

000000000

...igen, most már én is tudom[#alien]

3kvyw653f

ezt tudom,de ha valaki mutatná,akkor gyorsabban menne a fejembe :D

sanka74

Sziasztok! Nem tudjátok hogy a spiráltesztet honnan lehetne letölteni? A céges gépeimen nincsen meg, csak otthon, de most lenne rá szükség...