Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

zozo

Mik nem vannak! [#csodalk]

gorbi

Valaki emlékszik esetleg hogy melyik topikban volt szó a hamisított tb6560ahq IC-ről? Volt valami rajz is ha jól emlékszem...

s73tgf9vg

Szia! Itt volt a témában, csak jóval visszább.
Itt van a videó ha ez segít.
http://www.youtube.com/watch?v=BtEYAsMaiFc" TARGET=_fnew>http://www.youtube.com/watch?v=BtEYAsMaiFc

s73tgf9vg

Sziasztok! Most próbálom felszerelni a CNC-m Y sínjeit, ez egy mozgótálcás gép.
Ott tartok, felcsavaroztam egy sín 2 végét, majd a másik sín egyik felét, aztán órával pontosan beállítottam a másik végét is. Szóval van két sínem amiknek a végei pontosan egyforma távolságra vannak egymástól. Innen jön a neheze. Ha az órát végigvezetem rajtuk, akkor bizony elég nagy kitérést mutat. Hogyan állítsam be őket, hogy egyenesek is legyenek? Mondták, hogy keressek valami egyenest. Van pont lézerem, esetleg az.. Kaptam egy alu profilt is, ahogy mondták mértem, megfordítottam, megint mértem, aztán vakartam a fejemet. Le tudná valaki írni PONTOSAN, hogy mit tegyek a siker érdekében?

gorbi

köszi, ezek szerint jó az uj IC-m, egyet már elfüstöltem, az biztos hamis volt...

s73tgf9vg

Érdemes az első próba előtt rámérni a 6-os lábára. Ha GND akkor nagy valószínűséggel eredeti az IC. Egyébként ami elfüstölt milyen sorozatszámú volt? Jó lenne tudnom.

gorbi

Hát az ujnak is ugyanaz a sorozatszáma, pedig nem ugyanonnan származik.
705GD1 A hibás a 15-ös lábnál repedt meg és adott füstjeleket, az pedig a pgnda láb.

000000000

A háttérben álló esztergáról légy szíves rakjál fel, vagy küldjél, egész alakos képet?
Mi a típusa ennek a gépnek?

xg2w6ib9x

Szia Danibá !
Bocsi, hogy beleszólok.
Szerintem a képen egy E2N lehet.

000000000

Köszi, sejtettem. De, mást is szeretnék látni rajta.

xg2w6ib9x

Épp most újítok fel egy ilyet, melyik része érdekelne ?

000000000

Köszi! Közben, kerestem a netten képeket.

xg2w6ib9x

A cnc tárhelyen AWI Gabi nevű fórumtársunk cuccai között vannak E2N-ről készült fotók szép számmal.
Nekem vannak rajzaim, meg gépkönyv ehhez a típushoz. Ha kell szólj, átküldöm.

s73tgf9vg

Sziasztok! Most próbálom felszerelni a CNC-m Y sínjeit, ez egy mozgótálcás gép.  
Ott tartok, felcsavaroztam egy sín 2 végét, majd a másik sín egyik felét, aztán órával pontosan beállítottam a másik végét is. Szóval van két sínem amiknek a végei pontosan egyforma távolságra vannak egymástól. Innen jön a neheze. Ha az órát végigvezetem rajtuk, akkor bizony elég nagy kitérést mutat. Hogyan állítsam be őket, hogy egyenesek is legyenek? Mondták, hogy keressek valami egyenest. Van pont lézerem, esetleg az.. Kaptam egy alu profilt is, ahogy mondták mértem, megfordítottam, megint mértem, aztán vakartam a fejemet. Le tudná valaki írni PONTOSAN, hogy mit tegyek a siker érdekében?

000000000

"aztán vakartam a fejemet"

Nem volna erről egy videód? [#nevetes1]
Szerintem, ez volt a legszakszerűbb megmozdulásod.