Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

s73tgf9vg

Biztos, hogy nem az a ludas, mert az nem tudja a képek betöltését kezelni, max az generálja a htaccesst.
Az átirányítást csak az végzi. Ha megnézed egy kép betöltését akkor írja is, hogy át lett irányítva a kép címe erre a japán domainre.

MoparMan

ok, most megint visszajött a htaccess, megint töröltem...
de a php-ban is van valami kód.
amikor nem volt htaccess, akkor sem mentek pl svejk mappájából a képek csak miután töröltem a php-t

s73tgf9vg

Ha akarod visszafejtem a PHP-t pár perc alatt, de azt általában csak arra használják, hogy újragenerálja a ténylegesen kárt tevő kódokat, fájlokat. Azért csinálják így, hogy ha elvesztik a hozzáférést, akkor is tudják folytatni.

s73tgf9vg

Egy kis téma váltás.
Zoli már többször is mondta, hogy az ebay-es TBA6560-as IC-kben valami más van. Elkészítettem a videót és fel is töltöttem, nézze meg akit érdekel.
http://www.youtube.com/watch?v=BtEYAsMaiFc" TARGET=_fnew>http://www.youtube.com/watch?v=BtEYAsMaiFc

000000000

Nálam az adok-veszek oldalt tiltja a chrome.

000000000

Nekem folyamatosan ezt írja ki a gépem!!!
Mit csináljak???
Tájékoztatás:   
Biztonságos Böngészés
Diagnosztikai oldal - sgforum.hu

Mi a(z) sgforum.hu aktuális nyilvántartási állapota?
A webhely jelenleg nincs gyanúsként nyilvántartva.

Az oldal egy része gyanús tevékenység miatt az utóbbi 90 napban 1 alkalommal került nyilvántartásba.

Mi történt, amikor a Google felkereste ezt az oldalt?
Az utóbbi 90 napban ellenőrzött 191 oldalból 1 oldal töltött le és telepített rosszindulatú szoftvert a felhasználó beleegyezése nélkül. A Google utoljára ezt a webhelyet 2012-12-15 napon látogatta meg, és utoljára 2012-12-15 napon talált gyanús tartalmat a webhelyen.
1 domain tartalmaz rosszindulatú szoftvert, többek között: ravensmoonherbal.com/.

2 olyan domaint találtunk, amely látszólag közvetítői szerepet játszik a rosszindulatú szoftverek terjesztésében; ezek többek között: jordanembassy.org.uk/, hunbay.com/.

A webhelyet 2 hálózat tárolja, ideértve a következő(ke)t: AS8358 (INTERWARE), AS15169 (Google Internet Backbone).

Ez a webhely közvetítői szerepet játszott a rosszindulatú szoftverek további terjesztésében?
Az utóbbi 90 napban a sgforum.hu webhely látszólag nem működött webhelyek fertőzését szolgáló közvetítőként.

Ez a webhely tartalmazott rosszindulatú szoftvert?
Nem, a webhely nem tartalmazott rosszindulatú szoftvert az elmúlt 90 napban.

Következő lépések:
Térjen vissza az előző oldalra.
Ha Ön a webhely tulajdonosa, kérheti a webhely újraellenőrzését a Google Webmestereszközök használatával. Az ellenőrzési folyamatról bővebben a Google Webmestereszközök súgójában tájékozódhat.
Frissítve 9 órával ezelőtt
ˆ Google - Google főoldal

MoparMan

elolvastad az előzményeket amit fél napja írunk?
estleg nézz be a TÁRHELY topicban.

még lehetőleg 20-an irják le ugyanazt mielőtt elolvasnak bármit is!

000000000

Játszik itt valaki hangszeren?
Na, nem az alábbi képen lévőre gondoltam, hanem szintetizátorra.

Keresem. egy régi, Casió 640 kezelési könyvét.

Valamint, olyan segítőt, aki a MIDI -zés REJTELMEIT ELMAGYARÁZNÁ NEKEM.

Különös tekintettel a Cassio –ra. Vagy egyébként általában.  
Köszönöm, ha segítesz!

Jutalomnak elvihető az alábbi hangszer:) De, legalább képen:)  

http://cnctar.hobbycnc.hu/Daniba/K%e9rdezz-felelek/Hangszer%201%20.jpg" border=0>  

000000000

Hát ez nem igaz!
Ilyen elcseszett fejekkel van tele a média!
Vagy lófeje van a "szépségnek", vagy még ilyen ilyen férfias áll is tartozik a lófejhez.
Honnan szedik ezeket?
Olyan az álla, mint egy palinak. Az ilyen, miért nem hord szakállt?
Akinek ez nőies, az nem tudom, hogy milyen nőnemű lényekkel van körülvéve?
Ilyen fejet látnék félhomályban, én biztosan úgy köszönnék neki, hogy jó estét, nem tudom milyen bácsi.
Még szerencse, hogy ilyen fejekkel csak a tévében találkozom, mert azt meg ritkán nézem.

000000000

A képet elnézve azért nem annyira rossz a nő.Nincs ronda nö csak kevés bor.Egy hónap karantén után még a női biciklire is megmozdulna már ha nem mozgásképtelen a cerka.

000000000

A fene tudja.
Nem minden nőnemű lény nő. Szerintem.
No meg, karanténban sem vagyok.
Tegnap belenéztem a viccfaktor, vagy nem tudom milyen műSZorba.
Tíz perc után azt hittem, hogy elhányom magam.
Annyi tehetségtelen torz fejű élőlényt én még nem láttam egy csomóban.
Szerintem, direkt ezeknek a tévéknek klónozzák őket valahol.
Még pöszít iSZ hozzá a nyomorék, mintha a látvány nem volna elég visszataszító.  
Ezek után kinek van kedve tévézni?

nvnshmpmn

Tudományos szempontok alapján a nőt két részre szokás osztani Fejre és testre. Mivel legritkább eset, hogy mindkét alkotórész "jó"-nak találtaik, így külön-külön érdemes szemlélni a kérdést.

xg2w6ib9x

Halihó Danibá !
Nem írtad, hogy MT, vagy CT sorozatú a Casio hangszered.
Nézd meg a pfiókodat küldtem két pdf-et a szintihez.

df7vv4ry9

pedig biztos jobban néz ki mint angelina jolie,ha lóbbképüt  akarsz látni keresd jennifer ruch-t

keri

Mint a viccben. Csávó áradozik a haverjának hogy az új barátnője, milyen okos, milyen tanult, milyen szépen zongorázik, milyen jól főz...
Mire a haver: jó, jó, ne fojtasd, az én barátnőm is ronda [#eplus2]