Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

sikerült!

köszi mindenkinek!!

000000000

Van egy LIDL – es USB –s mikroszkópom. Sajnos, a CD lemezét nem találom.  
Az unokám szórakozna vele, de így nem tudom telepíteni.  
Esetleg, ha valakinek szintén van ilyen, kérem, jutassa el a CD tartalmát.
Köszönöm, ha segítesz.  

2f428kduf

Nekem megvan a CD, de úgy 200Mb.nagyságú.Gondolom ezt neten nem lehet elküldeni. Valami ötlet? Másoljam CD-re küldjem el postán?

xfg6v697j

Lehet PL: a freemailról óriáslevéként 1 gigát is el lehet kűldeni,és más levelezőktől is kaptam már nagy filet.

xg2w6ib9x

mammutmail.com
Végül is csak a linket küldöd el a címzettnek, az anyagot Te feltöltöd, egy tárhelyre, a címzett pedig letölti.
Ez nekem bevált.

000000000

Köszönöm a lehetőséget! Ma, megoldódott.

000000000

Sziasztok!

Én olyan 2-3 éve nem kerestem fel a Hobbycnc honlapját, és most, amikor újra meg szerettem volna nézni rajta ezt-azt, (mert vannak jó dolgok (-: )  
akkor megdöbbenve tapasztaltam, hogy egy kezdőoldal megnyílik, de onnan sehova sem tudok eljutni, nem találtam semmilyen tovább gombot. Sőt az M & V Elektronika Kft. honlapja a www.cnc-elektronika.hu sem nyílik meg. Ez valami átmeneti dolog vagy én vagyok totál béna?

mxjj54gxi

s5f8tmfv3

Nem vagy béna, ilyen lett. 1-2 hónapja néztem, akkor még működött.  

000000000

Ok köszönöm, akkor várunk hogy megcsinálják...

svejk

Múlt hétvégén még jó volt. Gyanús a dolog...

000000000

István már rc építéssel foglalkozik.Ott van egy honlapja,ahol bemutatná a h2 vezérlőt.A honlapon egy link utalna a régi honlapra,de ott sem működik.Valszeg szerver hiba van.

s73tgf9vg

Üdv!
Bordáskereket lehet marni CNC-vel? Nem számít, hogy nem tökéletesen pontos, rugóval fogom összehúzatni. Viszont kb 30-40 centi átmérőjű kell, szóval elég nagy.

s73tgf9vg

Közben rátaláltam erre a CamBam-ban, szóval ez megoldódott.

VViktor

Sziasztok,Valaki meg tudná mondani a nónisz tervező program nevét?