Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

PSoft

Mára már,megfizethetőek http://napiakciok.com/fenyveto-reflektor-meleg-feher-p-118.html" TARGET=_fnew>EZEK is,hőhatás,meg szinte nincs is.:)

000000000

Volt már a kezedben ilyen LED modul?
Nekem van és igencsak hűteni kell szerencsétlenkémet! Igen erőteljesen tud melegedni! Azért csinálták azt a reflektort is olyan idétlen alakú alumínium őntvényből, hogy legyen ami elviszi a LED-ről a meleget!

Nekem van egy 50W-os modulom, és egy AMD proc hűtő tartja 40fok körül ventilálva!

7vpav5d32

Már neked is meg van!

mxjj54gxi

Te egy nagyon kedves ember vagy, ezt most jól megjegyeztem magamnak.
Ha visszaolvasod a saját kérdésedet ("A bakelit fogaskeréknek mi köze van a szigetelési osztályhoz? Szerintem semmi... "), rájössz, hogy ez egy elég általános kérdés, amire lehet általánosan válaszolni. Csak az ismereteidet szerettem volna bővíteni, de igérem, többet ilyet nem teszek.

xg2w6ib9x

Köszi a tippet.
Elvileg jó lehetne egy ilyen, de jó lenne tudni, hogy fény teljesítményben mit tud. Ezt persze csak akkor tudnám meg, ha vennék egy ilyet és fénymérővel megméregetném.

000000000

Az adatlapján levan írva a fényáram!

xg2w6ib9x

Nekem konkrétan arra lenne szükségem, hogy a lámpától mért távolság függvényében hogyan változik a fényerő 5 cm-es lépésekben.
Ilyen adatom csak akkor lesz, ha csinálok egy táblázatot és magam feltöltöm a mért értékekkel.

r2u4n063m

Összeraktam a 14597-ben bemutatott fúrógépet takarítás után. Bekötöttem az Y zavarszűrő egység szabad vezetékét, valamint immáron földelve is van.  
Produkál néha egy olyan jelenséget, hogy általában lekapcsoláskor durran egy nagyot a kommutátor környékén valami. Ha a nem teljesen leállt motorra ráindítok, akkor gyakran ugyan ez van. "Szép" kéken világít ilyenkor.
Mi lehet a hiba?

svejk

Un. körtűz. :(
Szakadt vagy zárlatos forgórész, nem belevaló kefe, nem jó kefenyomás, koszos kommutátor, a kommutátor kopott nincs kimikázva, hirtelen ennyi.

r2u4n063m

A körtűz sajnos nem ismeretlen fogalom, egy kerti gép fekszik miatta. Namost látszik, hogy folyamatosan halvány kéken világít, de durranni csak a hirtelen leállításkor, vagy forgásban lévő forgórészre való ráindításkor durran egy fényeset.
Na akkor szétszedem újra, kitakarítom, hátha került rá kosz összerakás közben.  

svejk

Ne táplálj hiú reményeket, de ha időd engedi, mást nem veszthetsz.

r2u4n063m

Lehet azt mérni mezei multiméterrel, ha zárlatos a forgórész?[#pardon1]

svejk

Gyakorlatilag nem. A szakadást könnyebben.
Nézd végig a szeleteket hol más színű.
De van itt két vagy három motortekercselő fórumtárs, Ők jobban értenek majd hozzá.

PSoft

Vedd ki/csípd ki azt a "zavarszűrő" kondit belőle.

Akkor is "puffog"?:))

000000000

Én a helyedben olyan helyre raknám azt a lámpát ahol nem éri az eső,ha kültérre lesz és nem kell oda az az üveg lap(nálam is így van megoldva).