Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Ne tökölj vele, inkább vegyél egy újat.
10000ft-ért kapsz.

svejk

Félek hogy az közel sem lesz ilyen ...
Ez még békebeli kínai, ment vagy 5-6 évet csak nálam, előtte Hollandiában is ontotta a meleget pár évig, amikor a Golf áramlat épp szabadnapon volt.

svejk

Most nézem, Made in Italy.

000000000

Whirlpool-t nyúzok 8éve és ez meg Made in PRC.
akinek nem lenne tiszta ez a rövidítés People's Republic of China.  
Azaz Kína, Már akkor is trükköztek.  

000000000

Step/dír jelből kellene A-B jelet csinálnom. Tudna valaki erre egyszerű megoldást?  
Köszönöm, ha segítesz!  
Itt, is jöhet, vagy magánba is.  

000000000

Kicsit bővebben kifejthetnéd mire is kell ez mert lehet hogy van egyszerűbb megoldás is.
Milyen vezérlőhöz kell ilyen bement?  
Általában ami ilyen jelet fogad az képes CW CCW jelet is fogadni amire jóval egyszerűbb az átalakító.  

keri

AB az a 90fokos fázistolt jel?
LEg egyszerűbb ha küldök neked egy felprogramozott PIC-et :)
De vannak spec vezérlő IC-k is amik ugyan ezt tudják.

000000000

Véleményt szeretnék kérni erről vezérlőről,egy kis A3 A4-es méretű kis cnc-ét szeretnék építeni Hobby célra,elég tanácstalan vagyok a vezérlőkkel kapcsolba,ha valakinek van jó ötlete szivesen fogadnám.
http://viewitem.eim.ebay.hu/CNC-Kit-5-Axis-CNC-Breakout-Board-Cables-3-Axis-M542-Stepper-Driver-Controller/180812059669/item" TARGET=_fnew>

keri

Alkalmasnak tűnik az adatok alapján, de nem ismerem.

Klaviónál nézted? Az ottani vezérlőket sokan használják és garanciában is jobban jársz velük.

w0hgtwf3w

Urak !
Kérnék egy kis segítséget. A H2 vezérlőmbe elszállt a biztosíték, kivettem és valamerre elkeveredett, nem tudná valaki megmondani mekkora kell bele. Előre is köszönöm

000000000

Kis útbaigazítást kérnék!
Fénykép alapján melyik programmal tudok 3d hatású domborművet marni?

Első próbálkozás lenne és tökéletesen távol állt tőlem eddig ez a vonal.

000000000

Ilyet fényképről soha nem fogsz tudni csinálni!
Lithophane lehet csinálni , de az soha nem lesz olyan mint amit linkeltél fényképet.
Sajnos az ilyeneket depth map képről már lehet csinálni , de annak a sima fényképhez semmi köze.
Például itt van egy !
http://nick.onetwenty.org/wp-content/uploads/2009/12/depth.png" border=0>