Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Érdemes ilyen olajradiátorral baszkolódni, egy ventilátoros "hamarabb hozza a meleget".

besirkyjh

Kérdezd a Gulasoftot ha jol emlékszem Neki ez az ujabb van .Kicsit panaszkodik rá de mégis csak jobb !

svejk

Köszi! Ebből is mindig szivárgott, azért került hozzám ide a műhelybe, de mostanában nagyon hamar átmelegszik induláskor, meg mintha vizes lenne benne az olaj és "szörcsög", később abbahagyja.

svejk

Kinti 0 fok alatt induláskor befúvós aztán átváltok olajradiátorra, sokkal komfortosabb érzés és nem basztatja a szemem a huzat.

besirkyjh

Biztos meg van már Neki .

Az elsö télen ilyet használtam a közel 300nm-es mühelyben 5napot kibirt egy palack ( kicsit forgatni kellett de 7-8m-röl még érezhetö volt a meleg.
http://epitkezes-otthon.vatera.hu/epitkezes_felujitas/epuletgepeszet_hutes_futes/egyeb/pb_gazos_hosugarzo_1527478382.html" TARGET=_fnew>PB

Az irodában volt olajos de ha a tetejére tettem a lábam akkor a lábfejem fázott ( nem vicc ) .

besirkyjh

Ez igaz még a PB-re is , állandoan könnyeztem töle !

4um5b65d

Ja, én egy 2KW-os elektromosra gondoltam.

Én is anno PB-s gázkonvektorral kezdtem el fűteni, de minden elkezdett rozsdásodni, úgyhogy hamar bekerült egy ronda fatüzelésű dobkályha.
Ez nyomja is a meleget és télen annyiszor sütök rajta héjában krumplit, hogy belegebedek. :)

s2k5ycubj

A régi műhelybe hasonló kálváriák után vettem egy parapetes falikonvektor (román öntöttvas,nem pattog) és átalakítottam palackosra.Ha őrlángon hagyom éjszakára nem hűl ki a műhely.

nvnshmpmn

Kenyeret pirítani nem szoktál rajta?  
Mióta nálunk kikerült a sparhelt, azóta nem ettem olyan jó pirítóst.

4um5b65d

Azt nem, mert van elektromos kenyérpirítónk, aztán azt szoktuk körbeülni.
De ha gondolod akkor szívesen sütök egyet holnap és elmondom, hogy milyen volt.... :))))

PSoft

Miííí???

Te megtömöd a héjját krumplival?
Utána meg,megsütöd "egy ronda fatüzelésű dobkályha." tetején?

Ha ezt,az állatvédők olvasnák,.....  
[#nyes][#nyes]

besirkyjh

Esküszöm összefutott a nyál a számba , már egy éve legalább nem ettem héjában sült krumplit .

Holnap az lesz a vacsi :)

4um5b65d

Hát mi a különbség....
Kitömött héja vagy megtömött héja...
Döglött mindkettő.. :)

4um5b65d

Az biztos is, hogy hatalmas találmány ez a kaja.

Az amcsiknak ilyenkor elnézem az összes coll rendszerű baromságaikat. Nem is tudom mit ennék helyette, ha nem lenne.

nvnshmpmn

Elketromos van nekem is. Csak annak a pirítósnak más az íze, ami a kályha tetején pirult meg. Persze előtte szigorúan le kellett dörzsölni a platnit újságpapírral:)
Na jól van, akkor süss egy finomat a krumpliból, aztán majd elmeséled, milyen volt. Én is szeretem, de az is csak a gáztűzhely sütőjében sül nálunk.