Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Sértö ?! Ismerhetnél már ! :) Van itt pár ember aki nem igazán tud megsérteni , a többiekkel meg nem tárgyalok .

Szoval az a titok hogy van egy olyan kefés felx motorom aminek a keféi csak akkor maradnak a hellyükön ha a burkolat rajta van a gépen .Akkor viszont a krokodil csipeszeim miatt nemférek hozzá a vezetékekhez .A megoldás az volt hogy kézzel fogtam rá ( rugon keresztül ) a keféket ( persze a tokjában ) a forgorészre , na most ahol áram van ott van hö is és egy idömulva ..........  

bicme92us

Nagyon jól megfogalmaztad!
"Egy kreatív ember le győz minden akadályt és megcsinálja.
A végeredmény vagy jó, vagy nem, de legalább megpróbálta."
Tetszik!

hostya

"És ha nem titok akkor mi mondanivalója van ennek a jelnek? [...] Mellesleg japánoknál ennek a jelentése 5 .
Akkor Vbodi azt mondta hogy 5 ? , de mi 5? "

Ebbe az egészbe Te hoztad be a lájkot, meg most a japán 5-öt is...
Szerintem ezért érezte Vbodi kóstolgatásnak.

Tudod olyan ez, hogy ha egy horogkeresztet lát az ember, akkor más a jelentése egy második világháborúval kapcsolatos írásban, és megint más egy indiai vallástörténeti leírásban.
Ha helyén kezeljük a dolgokat, akkor semmi gond.
Egyébként az írásod többi részével egyetértek.[#wave]

000000000

Felőlem tehetett volna oda egy kisnyulat is, nem ez itt a lényeg.
Idézném magam "Tiszteljük már meg a másika ha már vesszük a fáradságot hogy válaszolunk, azt normálisan tegyük."

mxjj54gxi

A vágáshoz jó a petróleum, híg műszerolaj, de a víz nem.
Amelyik üvegesnél nem látsz folyadékhasználatot, az azért van, mert a legtöbb üveges már tartályos nyelű üvegvágót használ, és a nyélből automatice, a nyomásra indul meg a folyás.
Szárazon csak törni lehet az üveget, vágni nem.
http://www.gmuvegezok.hu/page.php?90" TARGET=_fnew>Az itteni négy csoport üvegvágóból csak az egyik nem önolajozós.

svejk

Dehogy vagy, bennem kevés a kitartás.
De ha azonnal nem mutatod be mit vettél még feketébb leszel a négerbáránynál. :)

svejk

Egy a fontos áramkorlátos legyen a tápegység.
nekem a 10A-esről nem bírt elpörögni, direkt kipróbáltam.

svejk

Mit fűrészeled a sz@rt!? :)
A facebook még sehol sem volt amikor ennek a fórumnak már megvoltak az ikonja. Én pl. gratulációként vagy baráti jobb kéz nyújtásként szoktam használni, eszembe sem jutott hogy ez like. (bárha jól belegondolunk a like sem más)
Igaz sosem voltam fecebook oldalon.

Tudod nem mindenki született a számítógépes világba, mint ahogy ez a korodnál fogva neked is megadatott, vagy a munkád miatt kellett megtanulni a gépelést.
Én is 10 ujjal gépelek, 9-el keresem 1-gyel leütöm. Sokszor a francnak van kedve, ideje írogatni.  

Béni

"hogy ha egy horogkeresztet lát"

Meglehetősen beteg egy közösségben élünk (EU). Itt egyszerű geometria alakzatokat be lehet tiltani. Börtönnel lehet büntetni, ha valaki kételyét fejezi ki bizonyos történelmi eseményekkel kapcsolatosan.
Ami ebben a legcsüggesztőbb, hogy a többség elfogadja, netán még helyesli is ezt.

svejk

Persze én a 48 V-ossal szórakoztam, így érintésvédelmileg is könnyebb dolgom volt.

ra8nsmk6w

hostya

u3xrz0cut

Sz.József

Miért kell annak a qrva újnak ekkora feneket keríteni... ???
http://cnctar.hobbycnc.hu/Sz_Jozsef/popo.jpg" border=0>

nvnshmpmn

Nagy kufferbe lehet igazán jól pakolni-tartja a mondás.
Jóból is megárt a sok-tartja egy másik.[#wave]