Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

cu05ic9nw

a nod 5-ös már csak ilyen

000000000

A Themida egy exe titkosító/csomagoló, amit azért használnak a fejlesztők, hogy ne lehessen visszafejteni a kódot. A vírusírók ugyanezért használják, emiatt a NOD háklis rá.

Szedlay Pál

Köszönöm mindenkinek.

xfg6v697j

talán valaki már használt ilyet
url=http://www.vatera.hu/4_tengelyes_cnc_lepteto_motor_vezerlo_tb6560_1544187065.html]szeretnék néhány vélemény kapni erről a vezérlőröl.

Béni

Én is ezt (Themida) használom időnként, de a víruskeresők harmada nem komálja. Mint általában az EXE tömörítőket sem.

zozo

Nekem 3 tengelyesben van, de csak asztali próbára volt használatban. Azt írták róla itt a fórumon,hogy hajlamos kicsit melegedni és 3A amit igazán tud. Én mondjuk csak nema 17-es mocikkal kergettem, az nem vette igénybe különösebben.
Ennek  a piros változatát dícsérik inkább a kollégák.  
Amúgy 15-ezerért itthon van. Bővebben itt olvashatsz róla:
http://www.ebay.com/itm/4-Axis-TB6560-CNC-Driver-NEMA17-23-34-Motor-3A-/250990148805?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a702dbcc5#ht_6116wt_1189" TARGET=_fnew>tb6560

besirkyjh

Szia  

Kérdezd az eladot mert tudomásom szerint nem ez a pihentetös verzio !( nincs benne a sleep mod ) .Ha igaz akkor csak azok a piros-zöl panelosak tudják .

hostya

xfg6v697j

zozo által linkelt adatlapon valóban nem  szerepel a pihentetés.

xfg6v697j

kösz az összehasonlító linket . a piros valóban sokkal jobbnak tűnik.

svejk

Embörök'!
Mennyi olajnak kell lennie egy 2 kW-os 9 bordás olajradiátorban?
No nem kell decire de alapállapotban milyen magasnak kell lennie az olajszintnek?

xfg6v697j

még annnyit kérdeznék,hogy bane ezeken olyan kimenet,hogyha háromtengelyest vennék,ahonnan később kinyerhetnék egy step/dir jelet egy negyedik tengely számára?
és hol tudnék piroshoz jutni,mert az adokveszekben nem tolonganak az ajánlatokkal.

hostya

Keresd meg Sir-Nyeteget hátha..

s2k5ycubj

Majdnem tele!
Nekem hoztak javítani nagyon kínait amiből kispórólták az olajat és megforrt benne,ezután a hőtágulás miatt elkezdett az a kicsi is kifolyni.Szinte el sem lepte a fűtőszálat.