Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Keresek olyan Váci illetve Vác közeli fórumtársunkat aki ki tudna segíteni egy kb 3-4 perces felvétel erééig egy kamerával.
A lényeg hogy olyan készülék legyen amiről elektronikus formában leszedhető az információ.
A legjobb ha személyesen kezelné a készüléket.  
Előre is köszönöm a kisegítést!

000000000

Na, hát ha az IC adatlap megvan, akkor arról ki lehet keresni, hogy melyik láb micsoda éa a kapcsolókat is meg lehet fejteni.

zozo

Dehogy  10USD, sokkal több, postával 13,99 dolcsi [#gonosz1]
Licitáltam rá.  
Asszem' írok nekik, egy manualért, mert a DIP-eket nem akarom fejtegetni, melyik mit kapcsol.

zozo

Köszi András, értelek. Hát ezt hagyom utolsó lehetőségnek, hogy ne kelljen leoperálni a hűtőbordáról.

s7manbs8

Az ára emelkedik vagy fix ?

s7manbs8

Amérikából ilyen olcsón hazaér vagy az Hongkong ja lehet ...

zozo

Ez speciel Guangzhou, Kínából jött, ingyenes postázással lehetett licitálni rá. (persze ilyenkor emelt áron írják ki)  
Licitenként fél dollárt kell emelni. Ki meddig megy el...
Levélpostai "30 napos gyalog"küldemények egyébként Amerikából is olcsóak (post függően) pl, egy 10 dekás alkatrészért 3 USD-t fizettem.
Angliából a 5-6db kis csapágy 1,5GBP és 3-4 nap alatt itt van.  
Hong Kongból egy tápegység postával 7ezer volt, de hibásan érkezett, ha visszaküldeném 6.800 Ft
a posta ktsg.
Csak azért írtam, hogy lásd, a Magyar Királyi Posta milyen k... drága.  

zozo

Kértem a vezérlőhöz manualt, erre a gépi válaszlevél:
Febr 6-ig Tavaszfesztivál miatt nem dolgoznak.
Én meg betegen is robotolok... :)

s7manbs8

Azért is kérdezősködök én is, mert tervezgetek ezt azt venni a világ másik végeiről, nem árt kicsit tájékozódni mik a buktatók esetleg.

s7manbs8

Kínaiaknál januárba mulatozás megy azok akkor ünneplik az újévet vagy ilyesmi. Egy hónapos pótszilveszter ...

zozo

100 felett járok jóval a külföldi rendeléssel, (nem csak ebay) 4-5 esetben a reklamáció korrektül megoldódott, egy esetben (pont az említett táp) javítási ktsg buktam és egy 3.000 Ft-os tételt  buktam még el, mert csak visszaküldve adtak volna másikat.  
Ez még nem rossz arány.

xkbv3nx0d

na rétegelt lemezre kipróbáltam a kisméretű kukiricamarókat... 24e fordulat 3000mm/min-es előtolás és gyönyörű vágás... 1 lépcsőben 8mm, vagyis a teljes anyag mert cak 8as volt itthon...

aszem meg leszek vele elégedve.

8e8gzzjjj

Szziasztok valaki tudna nekem segítteni? szárnyprofilt szeretnék kivágni habból ilyet ami a képen van A/4 -es méretbe Mach3-al tudna valaki segítteni?http://www.google.hu/imgres?q=sz%C3%A1rnyprofil&hl=hu&biw=1024&bih=509&tbm=isch&tbnid=_6MZdVZwU9bicM:&imgrefurl=http://forum.rcmodell.hu/index.php%3Ftopic%3D11359.30&docid=K64YyOPthRpUkM&imgurl=http://khe.uw.hu/profil.jpg&w=1018&h=570&ei=cscaT5_fE4vQswa1s6lI&zoom=1&iact=hc&vpx=544&vpy=138&dur=1027&hovh=168&hovw=300&tx=172&ty=103&sig=106119301442261217967&page=9&tbnh=104&tbnw=186&start=111&ndsp=15&ved=1t:429,r:13,s:111" border=0>

Szalai György

8e8gzzjjj