Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

Előfeszítésre valami csiga-súly kombinációt nem lehet elkövetni a progiban?

sasi

Beállítottam a vezetéket. Rém egyszerű, a két végét pozícionáltam, ott a két csavarral rögzítettem. A mikroszkóppal középen kézzel pozícióba nyomtam, csavarral rögzítettem, így egy századon belül egyenes, mely érték az összes csavar meghúzása után is megmaradt.  
 Új, HIWIN vezeték volt, viszont használttal a móka már bonyolultabb, el lehet vele szórakozni egy ideig…

20 dekával terhelve a huzal végét, nem mutatott a mikroszkóp érzékelhető belógást.  

wkbgzy80t

hőfeszültséggel szoktam ezeket előfeszíteni, de a mostaniban nem akarja bevenni a dolgokat, az előző pedig nincs föltelepítve, kicsit bonyolult lenne előszedni. De kap még egy próbát, lehet hogy mégis jelentős az a belógás...

mxjj54gxi

Na mutassad csak azokat a sok egyéb érdekes társakat! :)

wkbgzy80t

Azt kéne megnézni, hogy ha változik a terhelő súly, mit mutat középen a mikroszkóp.

wkbgzy80t

bár biztos nem lest jelentős, ha ilyen szép lett a végeredmény... nem vszínű, hogy ugyanolyan ívben görbül a sín..

kfhhyweby

Köszönöm szépen a segítséget!

sasi

Míg egy csipesszel (6 dg) volt terhelve a huzal, volt érzékelhető belógása, 20 dg-nál viszont nem.

000000000

Sziasztok!Lenne egy olyan kerdesem,hogy egy 220/380as villanymotort hogyan kell deltaba kotni,hogy frekivaltora ra lehessen kotni?Sokat nem konyitok a villamossaghoz,szoval szajbaragosan kerem :) .Csutortokon tudom megnezni hogy hany kivezetese van a motornak. Elore is koszonom.

sasi

http://www.iramko.com/kepek/cms/small_name/delta_D.jpg" border=0>

Kristály Árpád

Halihó Mindenkinek!

Segítségre szorúlok!

Kaptam egy szétszedett Ledes kézi műhelylámpát.
(Steklámpa)....
Sajnos a bekötése szét van szedve...
akkumulátor hiányzik...
Jó lenne tudni, hogy milyen feszültségen ment!
Aki tud segítsen...

Előre is köszönöm!

Árpi

000000000

Köszönöm,így már kapisgálom.Ha jól látom az első kettőre megy az "áram" harmadikra meg talán a földelés?Vagy ezek a jelek(w2,u2...) csak a villamosdoboz fedele alatt van?

000000000

Ja,hogy ezek a betűk a tekercsek kezdetét/végeit jelölik...

svejk

Hozzám csak egy pár csemege jutott. Hameg szkópok, elektronikus műterhelés, az említette két optika, pár db digitális  színképelemző (2.nek hiányzott a fejegysége)digitális ábra és szinkrongenerátor.
Ezek közül már csak egy színképelemző van meg és a generátor, de majd megkérdezem a haveromat.

sasi

A rajz deltakapcsolást mutat, az L1, L2, L3 a frekiváltó három fáziskimenete, a többi jelzést a motoron megtalálod, a fedél alatt.