Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

Az adattáblára hagyatkozz, az a biztos.
Gond van vele?
Minden nem lehet egy katalógusban, sőt egyes esetekben az OEM motorok nem is szerepelhetnek benne.

svejk

No, tényleg Te mestere vagy a CAD progiknak.
Legyen mondjuk...nem inkább legyen többféle.
A hossz legyen 2500 mm minden esetben.
0,25 - 0,5 - 1 mm átmérőt nézzünk meg acélhuzalból.
Az előfeszítést megint nem tudom de gondolom a progi azt is megmondja mennyi lehet a kritikus érték lényeges nyúlás nélkül.
Egy táblázatos forma tökéletes lenne.  
Persze csak ha nagyon ráérsz, mert valószínű nem lesz gyakorlati haszna, csupán kíváncsiság részemről.

kfhhyweby

Itt ezt a tipust nem is találtam meg,azaz ezt a tipusjelzést.Építenék a motorra,ezért érdeklődnék részletesebben

Rabb Ferenc

Azért a 220V 60Hz helyett 230V 50Hz-es táplálásnál számíts némi fordulatszám csökkenésre az adattáblához képest. Na és nagyobb áramfelvételre és melegedésre is.

wkbgzy80t

Érdekes a feladat, kíváncsi vagyok megy-e. Kihívás (legalábbis nekem), mostanában keveset gépezek, ráadásul egy új programot próbálgatok. Megnézem mit tudok tenni.

kfhhyweby

Persze,kb 2800-as fordulatra saccoltam,csak kezdek aggódni,nem-e valami koppintott ramatyot vettem.vadi újan 4000-ért vettem.

Rabb Ferenc

A tett halála az okoskodás! Próbáld ki asztalon, aztán ha semmi komoly zavar nincs, akkor tedd a helyére és használd. Ha nem terheled agyon biztos, hogy jól fog működni. Ezért a pénzért egyébként ingyen van, ha tényleg új.

Még egy fontos kérdés: egy vagy három fázisú?

kfhhyweby

Na,leszedtem a csati fedelet,találtam 1 papírost:
RIG

wkbgzy80t

Első eredmény: előfeszítés nélkül 2,5 méteren 0,25-ös huzal 3,9 m-t lóg be... Asszem becsusszant valami kis hiba... Ezen még csiszolni kell -hacsak nem hisszük el [#wilting]

svejk

Hopsz, ez tényleg aggodalomra adhat okot, mert akkor 50 Hz-en csak 185 V dukálna neki. De jellemzően nem szokott gond lenni.

svejk

Én elhiszem, ha elég magasan vannak a végpontjai. :)

kfhhyweby

Tesztelésről,nyoma sincs,hogy bekötötték volna,nullkilóméteres,2006 évvégén tesztelték.

kfhhyweby

Megnéztem a fedél belsejét,és [#circling] delta 3 fázis,csillag 3 fázis,forgás A 1 fázis,forgás B 1 fázis

sasi

A belógást 1 századon belülre saccolom, a mikroszkóp képélesség változás alapján. A fotón lévő elrendezésben ez nem játszik, mert a belógás nem befolyásolja a párhuzamosságát a huzalnak.

http://www.vet.bme.hu/okt/energ/vm/vilhal/tananyag/villhal.pdf" TARGET=_fnew>Ha ki akarod számolni itt a 176. oldalon, megtalálod a képleteket.

svejk

Ej de jó kis könyvecske! Köszönöm!
Gondolom Szalai Györgynek is ez a  Bibliája. :)