Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

2dbfy8y

Az lett volna a tuti!
Ma azt mondták ha ügyes az ember, a procit meg lehet javítani!....

2dbfy8y

Ha ugyanannyi füstöt sikerül bele visszaönteni amennyi kijött belőle, akkor még jó lehet![#nevetes2]

KoLa

A procit!?
Kicsit kalapáld meg és kész!
Nekem volt olyan hogy kivettem a procit hogy lássak már egyet közelről is! de amikor visszatettem egy lába kibicsaklott,nem indul a gép! megint kivettem , kiegyenesítettem a lábát és azóta is ez működik az esztergámban!

2dbfy8y

Én ott tartottam már hogy az egész gépet megkalapálom! Kis műszerész kalapáccsal! 10 kilóssal![#nevetes1]

KoLa

[#nevetes1][#gun][#boxer][#eplus2][#nyes]Az a "Samu"

2dbfy8y

Ki kinek szólítja!
De finom kis műszer, néha jól jön![#nevetes1]

000000000

kipurcant a pctáp valoszinü megszalat 12v akor jár igy a pc konfig az alaplap szinte mindenteböl a 12v táfeszböl álit elő maga részére...

KoLa

Ezek szerint,még nem mutattak be neki, a 10 kilós kalapácsot mifelénk így hívják!

svejk

De hát Samu nem Frodóval van?

2dbfy8y

Akkor a táp csinálhatta ezt?

KoLa

Az vasárnap volt csak! hétfőtől, kalapács![#nevetes1]

PSoft

Ebből a "megszaladt" 12V-ból állítja elő pld.a megpúposodott kondikat is a "maga részére".
No,meg a gazdi nagy örömére.:))

besirkyjh

Nem mert Frodo elment Gandalf-al a hajoval .

Samu az itt van nálam az emeleten ( le zsirozva )  .

000000000

a hibba jelenség ara utal más az alaplapban lévö hadwer nem csinál ekora kárt hogy az alaplap és proci is elszál egyszere!

000000000

hát elég határ feszültségen vana az alaplapi kondi feszültség értékei is de ez van nem lehet örök élet minden pláne ahogy fejlödik ez az iparág...