Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

PSoft

PSoft

A búbos túloldalán, a kalauz helye volt.

RJancsi

.. még arra is emlékszem, hogy a műszerfalon levő bilikék és piros és narancssárga visszajelző lámpák műanyag kupakja ízlésesen ki volt fúrkálva, mert olyan vastag volt a műanyag, hogy nem látszott át. [#nyes]

RJancsi

A kalauzzal én az utastérben találkoztam. A későbbi csuklósokon a hátsó ajtó előtt volt egy külön ülésük asztalkával és fiókkal.

PSoft

Inkább, a szellőzés miatt voltak kifurkálva azok a kupakok.
Amelyik nem, az egy idő után ráolvadt az izzóra és...megszűnt az izzócsere lehetősége.
A buták, nem hogy LED-et raktak volna bele! [#nyes]

RJancsi

Attól még megmaradt az izzócsere lehetősége. Kupakkal együtt. [#nyes]

PSoft

Nem, mert a kupak menetes volt, az izzók meg bajonettzárasak. [#vigyor]

PSoft

Már csak...ez hiányzott a "mindenségből". [#eljen] [#vigyor2]

PSoft

No meg, ez is!
Csak ez...nem annyira! [#vigyor2]

Szalai György

Ez nálunk nem fordult elő. [#vigyor2]
Eleinte két laposelem a háta mögé gumizva, később meg házi gyártmányú hálózati tápegység, metálzöld kalapácslakkos alumínium dobozkában.

VighLajos

Ekkor jöttem rá a sebességváltó lényegére: motor fordulatszám, a busz sebessége közötti összefüggés.
[#taps]

PSoft

Hogy én, mindig találok magamnak, "szemet gyönyörködtető" dolgokat... [#vigyor2]

Jó idő volt ma, pár tíz méterre a Nagy Víztől, egy viszonylag jobban frekventált területen...ilyeneket találtam.
Igaz, már csak a rozsda tartja őket össze, de...élnek, működnek. [#ijedt]
Mára már a zománcozott, piros betűs, villámjeles figyelmeztető tábla...szó szerint aktuálissá vált!!! [#vigyor]

PSoft

Mutatom, az első képen a nagyobbikat is, kicsit közelebbről. [#vigyor2]
Ő is élő, működő példány.

PSoft

És akkor, a teljesség igénye nélkül...
Legyen egy harmadik testvér is. [#vigyor2]
Ő kicsit talán "szebb", de csak hátulról volt hajlandó megmutatni magát.
Nem nagy baj...
Szinte biztos hogy elölről is hasonló lenne a kép . :)

afjybsise

Micsoda dizájn[#kacsint]