Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

pbalazs

Van nekem is egy ilyen gép, csak kicsit ki kellene pofozni.
Idő kellene...

PSoft

Köszönöm!

Számomra, élmény volt ez a tizenhárom perc.[#eljen]

PSoft

Hát, igen!

Azt kéne valahogy "elintézni", hogy legalább...harminc óra legyen egy nap.:)

svejk

Már máskor is megjegyeztem Ti nagyon öregek vagytok már, én még nem is hallottam, hogy ilyen szerkezet létezett. :)

PSoft

Basszus, nem találok az arzenálunkban ilyen "szmájlit"
[#nyes]

svejk

[#crazya][#nevetes1][#pias]

zozo

Így lemaradtál arról a gyönyörű csilingelésről is, amikor egyik gépen összeadtak, a másikon szoroztak, mindezt egy időben. :)

Olyan gyerek vagy, hogy golyós számológépen se tudsz összeadni. Mi még olyat is tudunk. [#nyes]

RJancsi

Ki lehetett az a lelketlen barbár, aki odaadta kibelezni? [#nevetes1] A higanykapcsolókra vigyázz, nagyon vékony az üveg és relatív sok higany van bennük. Gondolom nincs sok kénporod otthon, mert "hivatalból" azzal kéne felitatni ha jól emlékszem... [#fejvakaras]

RJancsi

Nekem egy ilyenem van.

Az osztás "fél-automatikusan" történik, a helyiérték váltást automatikusan végzi a kocsi. Itt egy videó róla. Ezen már a 15. sorozat van, nekem még a 9. típus van meg.

jani300

Akkor most már ideje hogy mutasson valaki egy második világháborús rejtjelező gépet is ... :)

PSoft

Csak nem az ENIGMA-ra gondolsz?:)

jani300

TROMF22

Ne aggódj! Béla szakértő higany ügyben. Mondhatnám "otthon" van a témában.

PSoft

Csak nem gondolod, hogy "összeszutykolom" azt a drága higanyt a kénporral?:)

jani300

Első dolgom lesz ha arra járok megnézem a nyomi higanykapcsolót , pont arra borult néhány kacat , eszembe se jut , ha nem írtok róla .