Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

sanka74

besirkyjh

Reggel telefonálok ( belsö ember ) és irom az infot ide .
Egyhét alatt behoznak bármilyet ( ha joltudom ).
[#fejvakaras]
Pontosan milyen méretü kellene ? és hány darab ?
Angliábol szállitanak és kevés darabszámnál elég sok a járulékos költség .

sanka74

Az ssr 15 THK kocsik golyócseréjével én is próbálkoztam, de nem sikerűlt golyókat találnom...

sanka74

Ha esetleg a 7/64 colos golyók mennyiségéhez kell segítség beszállnék én is.Van 4 db ssr 15-ös kocsim nekem is.

Sz.József

besirkyjh

Az ugye 160db és nekem is kell 160db az már 320db plussz ami leesik ugy eddig 500db
 Még valaki ?

Debreceniek vagy akit érdekel : a Darabos utcai boltban ( volt GÖCS ) mindenféle standard méret szokott lenni raktáron .

Sz.József

Egy kocsiba (a nagyobbikban) 136db van.

279nwbpsa

Szervusztok!Én is beszállnék esetleg 300-500db. erejéig,ha lehet.

designr

Debrecen.Darabos utca..2.778 ritka méret..nemnagyon viszik..rendeltem..pár nap és megvan.Sz .József,kellenek akkor,vagy e-bay?
Adix is innen vesz..Épp akkor csomagolt a hölgy ,olyan 0.5mm-es golyókat,szó szerint"lebegtek"a zacskóban.sanka74 írj ha kell,rendelek akkor többet..a progiért úgyis jövök eggyel..

designr

Most olvasom..Akkor összefogod Zoli?Te úgyis helybeli vagy ,én meg"csak" Böszörmény..

svejk

Megadnád ennek a boltnak az elérhetőségét?
Telefonszám elég lenne.

Sz.József

Ok. Várom az infót.
Közben meditálok...
Bearins-ék kb 16Ft/db-ot mondtak járulékokkal.
Az eBay-on 8-9Ft/db (1000db esetén postával együtt), 5000-nél még olcsóbb lenne.
Még fennáll annak a lehetősége is, hogy a golyócsere sem hoz megfelelő eredményt, ha pl a kocsiban lévő futófelület is jelentősen el van kopva.
Mi a véleményetek?

designr

designr

Debrecen..mikor többet veszek 4ft/db..

000000000

Sziasztok! Találtam egy nagyon jó és átfogó szerszámanyagokkal foglalkozó írást a Böhler-nél, és feltölteném az FTP tárba. Segítene valaki, mert ugy tudom jelszavas. Feltölteni fel fogom tudni, csak kellenének a "kulcsok". E-mail ott van a nevemnél.