Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

sanka74

000000000

Köszi ! Csak úgy ment itt a beszélgetés, mintha levegő lennék. Erre mindenkinek ez a reakciója. Egyébként nem egy kétsoros doksiról van szó, ez alapos, és lehet tanulni belőle egye-két dolgot. Én végzett gépész vagyok, de én is átolvasom. Komlet szerszám és anyagismeretet tanultam 4 évig, és azt mondom jó az anyag, nagyon.

sanka74

Igen, a 7/64 colnak is van gyártási szórása...tuti.

279nwbpsa

Szia Freddi!Én sem tudok Neked segíteni sajnos.Varsányi Pétert próbáld talán megkérdezni.
Esetleg a "marószerszámok és karbantartásuk" topicban próbálhatod még a kérdésed feltenni.

sanka74

Svejk sztem tud ilyet adni neked...

Sz.József

000000000

besirkyjh

OK .

Holnap elmegyek a boltba és megkérdezek pár dolgot ( árakat . darabszámokat esetlegpostáz-e stb )  
Akkor milyen méreteket kérdezzek ?
2.778mm  
3.175mm
tovább?

279nwbpsa

Ha lehetne még akkor 3,98-at is.Köszönöm!

designr

Köszi .OK.Vigyázz mert a 3.175 az 3.195(nem tudják miért.A 2.778-ból akkor szólj hogy rendelhetnek sokat..kelleni fog..

besirkyjh

Ha valakit érdekel még más méret irja ide reggelig ,

Eddig : 2.778mm
        3.175mm
        3.98 mm

??

besirkyjh

Sziasztok

Voltam a boltban (Civis Csapágy KFT ).
Debrecen Drabos utca 8-10 ,tel:00 36 52 415-492  
Küldenek csomagot utánvéttel .
3.175 mm van raktáron 4ft/db  
3.980 mm van raktáron 4ft/db
2.778 mm jelenleg nincs várják a visszajelzést de ez is olyan 4ft/db áron lessz .
Kérdeztem a 3.175mm-nél azt a +2század mm-t és valami +os méretlehetett elvileg ekkora különbség nem lehet a méretekben , föleg nem az összes darab .Nem méretszorásrol van szo .

000000000

Sziasztok, nekem is lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatosan...  
Azt lehet tudni, hogy a THK RSR9W-ban milyen golyó van?

sanka74

Sziasztok! Köszönjük szépen,említetted nekik hogy nagyobb mennyiséget rendeljenek?

Sz.József

Szia!
Kössz, hogy megkérdezted a 2,778-at is.
Kíváncsi vagyok mikorra tudják beszerezni...