Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

Sz.József

12db kocsit szedtem szét.(12 garnitúra, ~1800db golyó)
Garnitúrán belül egyformának "saccoltam" mikroval. 2,74-től 2,77-ig voltak a méretek.
Összerakás után (ugyan az a garnitúra ugyan abba a kocsiba) a 12-ből 6-ot megfelőnek találtam, legalább is a kisérletező hobby kategóriához. A sín az új vagy újszerű. Ha sín is kopott (főleg ívesen) akkor annak annyi...

designr

Érdekes ez..én már jártam úgy hogy 3.175mm helyett valahogyan 3.195 mm-eseket kaptam..de pont jó lett a kopott azt hiszem ssr20-ba

Sz.József

Akkor az SSR20-ba 3,175 van (?), ezt jó tudni...
Ha megnézed a debreceni lehetőséget (2,778) akkor azt előre is köszönöm.

Rabb Ferenc

000000000

Ferikém küldjél már légyszi egy elérhetöségedet priviben!köszi!

designr

SSR 20-ba 3.15-3.16 ot mértem.De volt olyan kopott kocsim amiben 3.08-as volt..A teherhordó felső sort 3.195-re cserélve viszonylag jó..2.778 asból utolsó 120-at elhoztam,és rendeltem 300-at(nekem is van 6 ssr15)ha megjön jelentkezem.Ha jó lessz rendelek még.Csak nekem 5 ft..

designr

Ilyen méretet debrecenben sem találtam..

Rabb Ferenc

Kössz szépen, hogy utána érdeklődtél. Végül is a biztos rossz is jobb, mint a bizonytalan [#worship]

besirkyjh

Szia  

Probálgd meg a rendelést a Bex-nél .
Ha joltudom elégkis lépésekben rendelhetö (1-2század mm-en ként ).

Megkeresem az én kapcsolatom ott van mimndenféle ( az is valami golyos csapat:)) )

besirkyjh

Megtaláltam

Bearings kft ( www.bearings.hu ) Bp Gergely utca és Debrecenben a Nyugati utca 26 sz , de van még Kecskeméten és Zalaegerszegen is .
Acél golyok 100mm-ig 1mm-töl ( még kerámia is ).

Sz.József

Ugyan itt találtam 7/64"-eset is.
Kössz a tippet...

Sz.József

A Bearings-éket körbetelefonáltam, 7/64"-ből nincsen raktárkészletük...

sanka74

Szia! Meg lehet tudni honnan sikerűlt rendelned 2,778-as átmérőjű golyókat? Én anno nagyon kerestem és most is kellene.Amugy van egy cég sopronban akik colos méretű golyókat is tudnak rendelni, de ilyen nekik sincs.Köszi.

sanka74

ssr 20-ba az 1/ colos is jó lehet akkor az 3,175 mm...az elég gyakori.