Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

guliver83

Az univerzális abriktert?
Kár volt érte. [#rinya]

000000000

Ne sajnáld, sok embernek vitte már le az ujját ilyen orosz csoda.

jani300

Kint rozsdált évek óta , , halálra cikiztek volna ha ide felteszem . A postát se éri meg .Semmit sem tudok eladni ,szerintem látod . A bánat fogja fényesítgetni , kivágom az egészet és nekiállok pénzt keresni . 3 akna van egyre se tudok ráállni , elegem van .Irogatnak éppen , de azért nem fogom méhes ár alatt odaadni , de hagyjuk inkább .
Rendelek egyszer darut ,kamiont és pusztul minden , jó világ lesz legalább :) Megint írtam olyanokat amit nem kellene , de mindegy már .

jani300

Szia ! Ezért érdemes volt fentmaradnom :)
Te se fogsz már változni [#integet2]

000000000

Ismerős is csak úgy hívta ezt az orosz csodát, hogy csonkoló.
Gondolom nem véletlen kapta a nevét.

jani300

Néhány hónapja rettenetesem megrázott a CO törött villásdugója . Nem bírtam elengedni , nem estem pánikba de ottmaradtam volna ha nem jön ki a dugó a konnektorból .
A fiam leszigszalagozta utána ...Az egyik kisflex feje is rendesen ráz , azóta tettem rá nyelet :)

000000000

Ez egyfajta hanyagság, remélem ezt te is érzed. ( mondjuk érezhetted is )
Ipari környezetben nem is lehet használni PVC kábeleket hosszabbítónál, kézi gépeknél.
(még a gumis dugvillát is megkövetelik, mellékelt ábra)
Munkavédelmi felügyelők kimondottat utaznak az ilyenre.
Még pécsen történt munkavédelmis jön nagy mellényen a narancssárga hosszabbítót meglátva, hogy írja a kövér csekket.
Csak az 54,000Ft-os ipari hosszabbítónál kicsit pofára esett mert ok hogy narancssárga, de ennek ellenére gumi.  
Egész nap járkáltak rajta a homlokrakodók meg a kamionok és érdekes módon nem történt vele semmi.  
Mondjuk ez se most volt hanem még mikor királyegyházán csináltuk a cementgyár gyenge áramát és biztonsági rendszereit.

zozo

Te Jani, melyik a nagyobb MÉH telep? -Ami nálad van, vagy ahová jársz?[#nevetes1]

jani300

Ott azért több van ...
De tevékenykedem most inkább :) [#integet2]

b4nm7gjvr

Júúúj....:D Szegény Jani...
Az a kép villant be most, amikor az egérfogóban lévő egeret hátulról keféli egy másik egér...:D Vizuális típus vagyok...

svager

Ezeket dugvillákat csak a hosszabítoknál lehet használni,a gépeken nem lehet,csak a vezetékkel egybeöntött.

PSoft

"... csináltuk a cementgyár gyenge áramát..."

Mitől volt gyenge az áram?
Mi lett a megoldás, kábelek cseréje...vastagabbra?[#nevetes1]

000000000

Gyengeáram az informatika, riasztó, kamerarendszer tűzjelző.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Gyenge%C3%A1ram

4ybj8h3c8

Van ilyen.

Frissen épült BKK-ban a 32A-es csatlakozóba dugott lézer lefüstölte a folyosót és a szobát. Mint kiderült a szakik másfelessel kábelezték le az egészet.

PSoft

Basszus, ezt én is tudom, tudtam eddig is!

Én, a gyenge áram fogalmával nem voltam/vagyok tisztába.
(azt hittem, segítesz):)