Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

93kiabn5v

Sajnos az üveg vágóm nem forog már körbe olyan régi, a karctű jó ötlet azzal soha nem próbáltam még. De legrosszabb esetben megkérem az asszonyt adja kölcsön valamelyik gyémánt gyűrűjét

keri

http://shop.stanley.hu/products/kapar%C3%B3k-%C3%BCvegv%C3%A1g%C3%B3-%C3%BCvegemel%C5%91/stanley-%C3%BCvegv%C3%A1g%C3%B3-0-14-040" TARGET=_fnew>Drágán
http://barkacsmester.hu/products-page/kezi-szerszam/uvegvago/" TARGET=_fnew>vagy olcsón,
de kapható boltban.
Nekem ha kell egy szerszám akkor megveszem, főleg ilyesmit, ami hozzátartozik az "alapműveltséghez"  [#vigyor2]

93kiabn5v

Adok neki vékony keményfém fúróval aztán lesz ami lesz. :)

keri

Ha meg tudod karcolni akkor jó, de a vékony fúró eltörik. Vagy egy eleve törött fúró csonkját köszörüld meg hegyesre, vagy a sima vídiás kőzetfúrót élezd meg, az jobban bírja.

000000000

Alumínium lapos megoldásal jobban jársz pedig felfütés modjábol is 4...5 mm már elég sik és jobban is tapad!

000000000

Van alu lapos aztal MK3 de sajnos rosszul van tervezve a fütési pcb rajta....

93kiabn5v

Egyenlőre megpróbálom üveggel aztán meglátom. Van valami minimum, maximum üvegvastagság amit szem előtt kell hogy tartsak?

Devecz Miklós

Mi a gond vele?
Nekem tökéletesen bejött.

000000000

Sima üvegel mindegy mit csinálsz nagy hö ingadozás ugy sem birja sokáig pláne absné!
Vastagság inkább ara jobb paraméterel bir hogy ha minél vastagabb anál sikabb!

s7manbs8

Sütő benéző üveget kell használni, nekem olyan van rajta pl., az csak bírja a hőt jobban. 200 fokig kell neki gondolom.

93kiabn5v

Valaki sima ablaküveget emlegetett tegnap hogy az is jó. A sima üvegnek elvileg elég magas hőmérsékletet kell bírnia. Gondolom a villanykörte se valami spéci üveg.De lehet rosszul gondolom.

s7manbs8

Vékony üveg jobban tud hajlani. Addig nem törik el, amíg rugalmadsan tudja követni a hő miatti deformációt.

93kiabn5v

Akkor meg valami kerámia lenni az igaz.Viszont a tűzhely üveg is jó ötlet.

000000000

Boroszilikát ami birja a höt!
Hát üveg és üveg közöt van külömbség...

93kiabn5v

Persze hogy van.Igazából nem szabad hajolnia, vetemednie mert akkor ugyanott vagyok mintha nem teszek rá semmit.