Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

vjanos

https://www.youtube.com/watch?v=EeKreZqgi9M" TARGET=_fnew>Szikraforgácsoló feltét 3D nyomtatóhoz

Az ötlet nem rossz, de a duma, amit lök végig a pasas...

93kiabn5v

valamiért a 2 állítotam be.

000000000

Valami hasonló megoldásra gondoltam én is, egy másik topikban. Csak a vezérlés elektronikáját kellene valakinek elkészíteni.  

93kiabn5v

Nekem más sorrendben vannak de a lényeg ugyanaz. Neked gondolom a Marlin Fw van nekem meg a Repetier.

93kiabn5v

Ismét feltennèk egy amatőr kérdést. Megjött a fűtött asztal. Arra nekem kell valami üveget tenni vagy arra nyomtatok majd. Látok ilyet is olyat is.

000000000

Igen. Mindenképp érdemes rá üveget tenni.  
Én, sima 3 mm –es ablaküveget raktam rá.  

Van, aki tükröt tesz. De, a festék, és a foncsor, szigetelőként működik. Rontja a hatásfokot,  
És a hő követés sebességét is.  

000000000

Mindenképp tegyél rá valamit. A nyák vetemedik melegedés közben, nem tudsz majd egyenletes első rétegvastagságot produkálni "rátét" nélkül. Szándékosan nem írok üveget, mert bármi lehet aminek viszonylag jó a hővezető képessége, és sík, valamint a tapadást is meg lehet oldani rajta.

000000000

Ja, és van, aki alumínium lapot rak rá.  
Szerintem, az üveg nekünk jobb.  

93kiabn5v

Hú ez gyors volt. Mehet rá a tetejére vagy kell hézag. Láttam olyat is hogy hajcsattal fogatjak le de nem látom hogy lenne légrés a kettő között

s7manbs8

Szerintem jobb, ha közelebb van, a síkba állítás miatt lehet rés estleg, vagy nem tudom miért csinálják.

000000000

Legjobb, ha összesimul. A hő átadás miatt.
Mint tudjuk, a levegő jó szigetelő.

Én, acél lemezcsíkból készítettem kis csipeszeket, körbe.  

93kiabn5v

Üvegem van mentettem meg az ablakcserekot már csak azt kell kitalálnom mivel vagom le törés nélkül.

keri

Üvegvágó? :) Nekem eddig működött.

000000000

Ha, nincs vágód, akkor vídiás karctű. Vagy az asszony gyémántgyűrűje.  
Esetleg az üveges vág 1 százasért.

000000000

Na, az máá nem létezik [#nevetes1]