Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

rbbhbyvfs

És ha a szeletelőben eltolod a tárgyat az asztalon, akkor a nyomtató is arrébb kezdi?
;Milyen szeletelő, milyen nyomtató vezérlő?

wwe0jgtn5

A Cura-ban középen van, ennek ellenére a szélére teszi. Marlin van rajta, azt tudtam összehozni a kijelzővel. Majdnem nyomtattam is vele, de kitolja a teflon csövet a fej tetején. A fuvókán meg nem jött semmi, 185 fokon sem pla-val. Repetiert-host felcsatlakozik rá, de nem tudom vele vezérelni.

Devecz Miklós

Hát akad egy és más probléma.
;
;Ha nem jön elől az anyag, akkor több lehetőség van.
;Nem éri el a visszajelzett hőmérsékletet a fej.
;Rosszul van rögzitve a teflon cső, de inkább az előző.
;
;Nulla pont helyzete.
;Ezt nézd meg:
;
;#define X_MAX_POS 90
;#define X_MIN_POS -90
;#define Y_MAX_POS 90
;#define Y_MIN_POS -90
;#define Z_MAX_POS MANUAL_Z_HOME_POS
;#define Z_MIN_POS 0
;
;Szerintem egy deltához van beállítva.
;Állitsd át erre:
;
;#define X_MAX_POS 195
;#define X_MIN_POS 0
;#define Y_MAX_POS 195
;#define Y_MIN_POS 0
;#define Z_MAX_POS 200
;#define Z_MIN_POS 0
;
;Értelem szerint a gép határait írd be.
;
;
;

0bn8uxmw

Vannak bajok, igen.
;
;Küld el nekem mailben a Firmware-ből a configuration.h-t és configuration_adv.h-t és átnézem neked ami Miklós is írt esélyes probléma nállad.

wwe0jgtn5

Köszönöm a segítséget ,a hőfok jó, kézzel kitolva kijön.  az értékek 205, 0, 205, 0 200, 0. a fájlokat küldöm.
;

rf63unrk7

3vv2btrhv

3vv2btrhv

http://3dprint.com/42218/colorfabb-carbon-fiber-filament/&" TARGET=_fnew>;Carbon fiber filament;
;http://3dprint.com/wp-content/uploads/2015/02/XT-CF20-036.jpg&" border=0>;

000000000

;Hogyan nyomtassuk olyan géppuskát ami papír repülőt hajtogat és azt lövi ki :D
;
;http://youtu.be/J7K91g8yG_w&" TARGET=_fnew>;Amikor valaki nagyon unatkozik Youtube link !;
;
;

pvmyc6p5

Annyi a baj ezekkel,hogy a &"rendes&" carbon fiber -hez képest töredéke a szakítószilárdságuk,és a súlyuk is többszöröse.
;Persze a standard carbon fiber előállítása is merőben eltér ettől a technológiától.
;

ezsolt74

Az E3D Cyclops nyomtatófejet néztétek már?
;Jó ötletnek tartom mert kétfejes de csak egy fúvókája van, így a másik fej nem akadhat bele a már kinyomtatott tárgyba, és az éppen nem használt fejből kifolyó anyag se maszatolja össze a nyomatot.
;Egy problémája azért lehet neki, mégpedig az hogy a huzamosabban nem használt részben simán beleéghet a PLA.
;Igaz vannak a billenthető, felemelkedő stb fejek, de azok mind nehéz nagy darabok, ami a nyomtatóknál elég nagy hátrány, mert minnél könnyebb a fej annál szebben ,gyorsabban lehet vele  nyomtatni.

vjanos

Instant get! :)
;
;Azt nem értem, hogy hogy a répába hajtja vissza az elején a háromszöget. Látszik egy villanás, azt kész... :S

vjanos

xmkwac9

Én is alu lemezre váltanék, az üveg nem vált be. Vágattál és vettél alu lemezt, vagy &"volt&"? Milyen vastagságú vált be?
;Valamilyen alu lemezem van, de a felületén mintha apró lyukak lennének. Ez persze még előny is lehet, talán jobban tapad rá a műanyag.