Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

smalla

Lerendeltem az anyagot a bronzerből, 3-3 métert a hozzávalókból. Ebből kijön kb 40 komplett fej. Ha netalántán volna valakinek SEL1212F16 menetkése, és/vagy bele való EL16 ISO 1es lapkája, az sokat lendítene a dolgon, mert amit kb 2 hónapja rendeltem, az még nem ért ide. S reggel kipróbáltam a rozsdamentes anyagon a hss metszőmet, és hát nem szerette nagyon, 100db nem fog vele lejönni.

ezsolt74

Kíváncsi leszek holnap a fekete péntekre, hátha lesz valami a 3d nyomtatókhoz leakciózva.

s7manbs8

Ez acél anyához való azt foglalom be a tartó házba, tehát nem külön nyomtatom az anyát. :)
;
;Most még a fekete anyagom van, ABS de magához se nagyon ragad illetve most magasabb hőfokkal próbálgattam este, lehet működne is egy jól aláfűtött asztal segítségével, de még arra nem volt időm cekászt tekerni valamire, lehet ma sikerül annyi időt rászánni. Még ezen kívül annyi a gondja ezzel a szállal hogy vagy 3-szor is begyűrte annyira hajlékony, emiatt a fejbe vezető résznél teljesen körbe kéne venni valami módon, hogy ne tudjon oldalra elhajlani, de a mostani fejnél ezt egy plusz kis alkatrészt lehet oda kéne kiszerkeszteni, ami a recézett tengely és az utána következő furat közé menne, mer ott tud elhajlani és akkor lehet működne.

s7manbs8

Ezt is csak azért írom, hogy ha a fej adagolás is nincs minden ilyen ellen védve, hiába vesszük meg a gyári cuccot jó drágán, az se biztos, hogy jó lesz. A tapasztalat szerzés közben jönnek elő ezek a nem is gondolt bajok, mint amikor a kínai gatyó leesik rólad az utcán, mert elszakad a gumi benne, aztán meglepődöl, vagy ha te nem is, aki meglát. :)

t7dwzcz0d

Nem vettem észre, hogy melegedett volna. Azt hiszem egyszerűen gyenge volt a motor. Kicseréltem egy 6 vezetékes unipoláris motorra, és most minden rendben lévőnek tűnik. Az első nyomtatásokat csinálom, és gyűjtöm a tapasztalatokat.  
;Az alu. profillal kapcsolatban a

ezsolt74

Te kérdezted valamelyik nap az alu profilokat, hogy hol lehet kapni?
;
;http://vasszinesfem.hu/vasarlas/egyeb_termekek/bosch_profilok

ezsolt74

Én az ABEXA Kft től rendeltem az alu profilokat,de itt nagyon drága a postaköltség.
;több mint 5000Ft ért postázták.

Sys_m

Szia Miklós, PÜ. ment.
;
;Üdv.: Sys_m

3vv2btrhv

3vv2btrhv

https://sketchfab.com/invite&" TARGET=_fnew>;Meghívás ;
;Ha ide , én meghívlak benneteket 5 embert , akkor kapnék 1 év előfizetést . Nekem ez nagy segítség lenne . E-mail cim kellene és a beleegyezés .

s2k5ycubj

Szia Tibor!
;Sajnos nem jó,félrevezető linket adtál meg. Rámentem és egyből beléptetett a facebbook profilommal,de lehet,hogy ez neked így is jó?

0bn8uxmw

Ok, rajtam ne múljon beizéltem magam google+-os accounttal meg követlek vagy mi ennyi elég?, kell még mást tennem? Amúgy mi van azzal a beteg békával amit küldtem, tudtál vele valamit kezdeni?

0bn8uxmw

Rendszeresen nézem ezt a srácot jól nyomja :)
;Igen a bronz-os filament elég jó lenne szobroknak, viszont én rendes polírkoronggal csinálnám vizesen szerintem gyorsabban lehetne szebb eredményt elérni ezek a fémtüskék elégé összekoszolják a nyomatot és a végén Ő is kézzel simogatja, hogy leszedje a dzsuvát róla.

3vv2btrhv

Ok , a tiéd megjött .Béka az folyamatos kísérleti nyúl , de a többit inkább személyesen.

wa76ftbim

beregeltem én is, innen lehet letölteni is modelleket? Vagy csak azért vannak, hogy nézegessük őket? Ennek nem sok értelmét látom...