Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

0bn8uxmw

Minket pedig egy szál vastagsága érdekelne nagyon, azért kellene úgy kinyomnod, hogy egy szál legyen a fala és mérhető legyen addig nincs tovább. Digitális tolómérőd van? Ha nincs 2-3e ért már lehet venni occó kínait az jó is nekünk amennyit az téved annyit ez a technológia sem tud pontosságban.Ha a szálvastagság rendben van akkor nézz egy fizikai méretet 40x40 ha nem stimmel akkor vagy a fejed nem 0.4-es vagy mechanikai hiba van.
;Kérnék majd képet a alsó lapjának a felszínéről alja-teteje az sokat elárul, ha lehet akkor nem feketéből mert azt nehéz fotózni.
;A kocka élei sem egyenesek görbülnek kifele vagy befele, nyomtass lassabban 25-30 mm/s és javulnia kell.
;Arra hogy a sárga szállal szépen nyomtat inkább nem mondok semmit helyette itt van pár elfogadható http://cnctar.hobbycnc.hu/Vernyul/Nyomtasok/&" TARGET=_fnew>;nyomatom;

hyuekyh7a

Honnan lehet egy jól működő H-BOT filmwaret letölteni 4x20 as kijelzővel?

0bn8uxmw

Milyen elektronikára?

0bn8uxmw

Nem várom meg a válaszod itt a Repetier FW webes beállítóssal, itt azt csinálsz és arra amire akarod.
;A másik a https://github.com/ErikZalm/Marlin&" TARGET=_fnew>;Marlin; lenne de, a configuration.h -ban kell matatnod.

0bn8uxmw

hyuekyh7a

Ja igen , arduino 2560 Ramps 1.4  
;A marlint fel raktam de nem írta az epromot vagy legalább is  
;A repterben nem tudom olvasni, halványan írja ki!
;Az LCD kijelző az megy, a config h ban átírtam a minimum hőfokot de így is sipol valamiért pedig azt írja hogy Markin ok
;És nem lép be menübe csak felsorolja a menüket. Igaz még nincs rajta táp csak az USB ,és nekötve sincs semmi!
;Lehet ez az oka?

keri

Én Marlint akarok használni, az tudja.

hyuekyh7a

Bocs Repetier ,Marlin, bekötve.
;Telről írok!

0bn8uxmw

A Marlin (is) ha nincs termisztor hisztizik írd át 0-ra a tipusát és akkor nem lesz vele probléma én is így szoktam mechanikát/motorokat tesztelni vele.
;
;

hyuekyh7a

Köszi megnézem majd.
;Amúgy mennyiszer lehet írni az arduino -t?

0bn8uxmw

Az eeprom 100.000-et bír mint általában, a többi ram pedig  itt olvashatsz rólla https://learn.adafruit.com/memories-of-an-arduino/arduino-memories&" TARGET=_fnew>;Ardu memory;

hyuekyh7a

Na sikerült a Repetiert felrakni , vagy negyedikre el is találtam az LCD milyen kell nekem,
;valaki már mint ha kérdezte volna de nem találom hogyan is kell az LCD megfordítani az irányt, mert nekem is nem esik így kezemre.

wa76ftbim

Szia,
;
;nekem volt ilyen gondom 5170-es hozzászólás Vérnyúl tollából. Nekem működött a dolog.

s7manbs8

Jelentem a gyorsabb verziójú mechanika elkezdett nyomtatni, szépeket ugrál, mikor gyorsmeneetben ide-oda pozicionál, csak anyomtatás elég lassú, lehet a kódot generáltam lassúra még legutóbb, vagy valami nincs még beállítva jól, még majd megnézem, de mindenesetre úgy néz ki, hogy elég szépen nyomtat, csak most lehet vagy 10mm/sec értékkel úgy látom szemre kb. de a lassú verzió ennek vagy fele , de inkább harmada volt, de már most nem állítom meg, mert nehogy amiatt elrontsa, vagy ha  alaptopot piszkálom közben. SD-ről nyomtatom amúgy.

s7manbs8

Ne tudjátok meg mi öröm ezt nézni most, ahogy ugra bugrál gyorsan a fej, ahova kell neki.