Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Ez a mágneses golyós csatlakozás is úgy néz ki, hogy működhet ilyenekben, érdekes.
;
;https://www.youtube.com/watch?v=bxUmTBr2KUU&" TARGET=_fnew>;Magnetic ball joint 3D nyomtatóban;

0bn8uxmw

Ezt a Hips-et már én is néztem csak nem volt a Herz-nél 1.75-ös ennek kell igazán a full fém fej 260-270 fokos fejhőmérséklettel.

s7manbs8

Itt a fórumon sa nagyon látni 12-es lineárokat, meg Nema17 motor se gyakori néha pedig jól jönne, de most szétnéztem egy két boltban, de ott se nagyon látok ilyen véknyabb rudakhoz való LM8uu meg hasonló csapágyakat se, pedig onnan vennék inkább mint kínából, mire ideér annyival nem lenne az drágább godnolom.

0bn8uxmw

Amin nincsen összecsavarozva és nem fémből van abban én már nem hiszek [#vigyor3]

s7manbs8

Tanulmányozni azért jók ezek a gyengébb anyagokból készültek is, főleg ha magunk rakjuk össze olcsón. :)

PSoft

0bn8uxmw

Jó bevallom én is vettem földmágnest az Euromagnet-nél karnak de nem került (még) beépítésre[#vigyor]

s2k5ycubj

Teljesen igazad van! Csak ámulok-bámulok ezen a rengeteg tákolt,gányolt csodákon,amit manapság 3D nyomtatónak becéznek! Egy vicc szinte az összes...
;Az még csak rendben,hogy hobbi meg otthon magamnak,de ezek sok pénzbe kerülő kereskedelmi forgalomban kapható termékek...

hyuekyh7a

Ezt mondom én is!
;Minden ilyen kategória egy tákolmány és elkérnek pár százezer forintot még ha neked kell összerakni is. Most építek magamnak 30x50  alu profilból, lineáris sínnel valószínűleg szervó hajtással egy nyomtatót. Még a vezérlésen agyalok ,hogy lehet mach3 lesz.

jani300

Ilyen 12-es hengeres bigyó csapágyam 2 még biztos van (INA bontott).
;Nema 17 léptetőnek is kell lennie .
;A két hengeres csapágy elmegy pufi borítékban ha érdekel , én nem fogom használni .

s7manbs8

Jó , megjegyzem hogy neked is van, meg majd megnézem milyen, ha van képed, meg a pénzt kigyűjtöm rá előbb azért, aztán ha megvan szólok ha aktuális. Kösz. Meg ahhoz oylan rúd is kell , amilyen a csapágy pl. ezeket is szem előtt kell tartanom, hogy összeálljon egy komplett rendszer.

jani300

33 centis rúd is van hozzá néhány , de már megfogta a vakrozsda :( Ezekért nem lehet pénzt kérni .

s7manbs8

Emailemre küldhetsz képet vagy egyebet, ha gondolod, amjd megnézem mid van ami nem kell neked és esetleg nekem jó erre-arra. :)

jani300

Néhány tonna van csak :)
;Egyszer a szegelős jól kiakasztott , akkor feltettem egy jó nagy képet egy fúrógépről .
;Na azt nem kellett volna :(

s7manbs8

Most csak nekiestem és kezdem állítgatni és beleszaladtam egy érdekes problémába. Amikor léptetem a motorokat 0.1 mm-rel a Pronterfaceből, akkor nem lép, csak ha már vagy 0.5mm-t léptettem, akkor egyszerre lép egy akkorát, ez mitől lehet vajon ?